Trends:

Engeland

Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl

50cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Edinburgh Gin Distillery
Volume: 50cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 20%
Land: Engeland
Edinburgh Gin Distillery is de vervaardiger van deze Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl (21,62€), een gin vervaardigd in Engeland die een alcoholgraad van 20º bevat. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Beschrijving van Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl

Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: lichtroze.
 • Neus: Intens aroma met een overwicht van rabarber. notities vla.
 • Smaak: Intens, aanhoudende smaak rabarber verzacht met een vleugje citrus. warm, afdronk, geaccentueerd door de smaak van gember. kruidige tonen met een bijzonder hoge nasmaak.

PRODUCER: Gin Distillery Edinburgh

LAND: Schotland

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: De Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl gin wordt gemaakt van een mengsel van gember en gemarineerde oosterse verwarmd en rabarber vers geoogste pure spring. Het mengsel wordt gegoten in kleine hoeveelheden in de jeneverstokerij klassieke Edinburgh. Het geheel wordt vervolgens gemengd met citroenschil en specerijen toegediend. Het geheel wordt onderworpen aan een proces van maceratie voor bijna een maand. Dit is wat geeft een complexe smaak. De ontwikkeling van deze geest van gearomatiseerd water wordt uitgevoerd in twee distilleerderijen uitgevoerd in de stad Edinburgh. Het is gelegen in de haven van Leith, terwijl de andere is in een oude koekjesfabriek in het hart van het West End. The Edinburgh Gin Distillery zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Schotse hoofdstad. Op dit moment, de geesten is een onderdeel van een groot aantal cocktails. En dankzij de kwaliteit, die de medaille leraar in "The Travel Retail Masters Spirits Competition" en de gouden medaille in "The Gin Masters" competitie in 2019 won.

ALCOHOL: 20%

Meer zien

Reviews van Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl

4

11 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  11
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl:Waarderen Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl:

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Edinburgh Rhubarb & Ginger 50cl:Kleur: delicate roze.Neus: kruidig ​​aroma, rabarber.Smaak: lekker en zoet met een zure smaak en kruidige toets.PRODUCER: Edinburg DistilleryLAND: Schotland.DETAILS VAN VOORBEREIDING: gin doordrenkt met rabarber en gember.ALCOHOL: 20%
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Edinburgh Rhubarb and Ginger Liqueur Gin 50cl:
- Kleur: delicate roze.
- Neus: viva zoetheid, scherpte en specerijen.
- Smaak: hetzelfde gevoel in de neus, een slepende en warme afwerking.

PRODUCER: Edinburgh Gin Distillery.
LAND: Schotland.

ALCOHOL 20%
Meer zien
,

3.5 /5

Meer zien
,

Zeer goed

Meer zien

Andere producten van dezelfde distilleerderij