Trends:

Canada

Empress 1908 Gin

70cl

Empress 1908 Gin

50,16€
50,16€
Winkel: TheDrinkShop NL (Verenigd Koninkrijk) Estimated delivery: 7 - 10 dagen
Verzendkosten: 13,01€

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Empress 1908
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 42.5%
Land: Canada
Empress 1908 is de fabrikant van Empress 1908 Gin (50,16€), een gin uit Canada met 42.5º alcoholgehalte.

Beschrijving van Empress 1908 Gin

Empress 1908 Gin

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: De Empress 1908 Gin heeft een paarse tint te leggen.
  • Geur: Notes vlinder erwt bloemen en meng Fairmont Empress Tea House, gevolgd door een sterke citrus noten van grapefruit schil, samen met delicate bloemige noten van rozenblaadjes en kruiden hot gember en kaneel.
  • Smaak: De smaak heeft een aanraking van roze het verleden. Juniper notities en rijpe grapefruit harsachtige houden op de top van alle smaken.

PRODUCER: Victoria Distillers. Sinds 2008, de distilleerderij produceert een aantal van de beste geesten handgemaakt British Columbia in zijn Alambik koper. In 2016 verplaatst naar de locatie van de haven van Sydney, BC. Er zijn twee koperen branders blijven bekroonde geesten te produceren. Voorheen bekend als de distilleerderij "Victoria geesten", maar werd hernoemd naar de nieuwe locatie in "Victoria" Distillers. Zijn nieuwe focus ligt nu uitsluitend op de productie van de knapste koppen in de regio. Ze willen ook de mogelijkheid voor de lokale bevolking en bezoekers van deze richtlijnen om handwerk te maken te ervaren.

Land: Canada

PRODUCTIE: Empress 1908 Gin krijgt zijn kenmerkende smaak door middel van een unieke combinatie van acht natuurlijke plantaardige producten die geclassificeerd kunnen worden gewaagd van traditioneel tot licht: jeneverbessen, grapefruit schil, korianderzaad, bloemblaadjes, kaneel , gemberwortel, bloem en vlinder erwt thee Fairmont Empress roos. Deze ingrediënten worden vervolgens gemengd met bacterievuur niet-transgene maïs. Flower vlinder erwt geeft gin terwijl de diepe kleur.

ALCOHOL: 42,5%

Meer zien

Reviews van Empress 1908 Gin

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.