Gin Amazonian Company Cantinero

The Inca Distillery (Gin)

Product niet beschikbaar in Nederland

42,24€ + 8,99€ Verzending (5 - 8 dagen)

42,24/stuk

Verzending: Winer Shop (Portugal)

Je ontvangt 0.56 punten voor elk product dat je koopt

The Inca Distillery produceert Gin Amazonian Company Cantinero (42,24€), een gin geproduceerd in Peru met een alcoholgraad van 41º. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Gin Amazonian Company Cantinero met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Gin Amazonian Company Cantinero

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: The Inca Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 41%
Land: Peru

Beschrijving · The Inca Distillery

Gin Amazonian Company Cantinero

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het is transparant bottle zoals deze in de meest traditionele jenevers.
 • Neus: zeer uitgesproken fris en citrus. Achtergrond tonkaboon en vanille aan kastanjes.
 • Smaak: Zeer lekker koel dankzij botanici Amazon. Zeer lange afdronk met een intense citroensmaak cider.

PRODUCER: De Inca Distillery. Deze distilleerderij is de inspiratie van vier vrienden, die allen de botanische rijkdom die Peru biedt, begonnen aan dit unieke project met als doel het creëren van distillaten van de hoogste kwaliteit en vooral exotische weten. Kennis van elk van hen in verschillende gebieden werden getest en het resultaat was meer dan bevredigend. Gins unieke zeldzaamheid dat als ze zijn, hebben veel aandacht en erkenning gekregen.

LAND: Peru.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gin Amazonian Company Cantinero is een speciale uitgave gemaakt alleen voor kenners van goede jenevers en verzamelaars. Dit product wordt gedestilleerd in kleine batches van 150 flessen per. Het is gemaakt met de meest exotische botanische uit het Amazone-regenwoud als de Macedonische jeneverbessen, kruiden en vruchten, Tonka bonen, paranoten en diverse citroenen. Tot slot u een aantal accenten van vanille toe te voegen. Ideaal voor het mengen met een goede tonic of als het een beetje meer riskant zuiver.

ALCOHOL: 41%

The Inca Distillery

The Inca Distillery Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Gin Amazonian Company Cantinero

Flip Zuyderwyk

Gepubliceerd op 13.56

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Het is transparant bottle zoals deze in de meest traditionele jenevers.Neus: zeer uitgesproken fris en citrus. Achtergrond tonkaboon en vanille aan kastanjes.Smaak: Zeer lekker koel dankzij botanici Amazon. Zeer lange afdronk met een intense citroensmaak cider.PRODUCER: De Inca Distillery. Deze distilleerderij is de inspiratie van vier vrienden, die allen de botanische rijkdom die Peru biedt, begonnen aan dit unieke project met als doel het creëren van distillaten van de hoogste kwaliteit en vooral exotische weten. Kennis van elk van hen in verschillende gebieden werden getest en het resultaat was meer dan bevredigend. Gins unieke zeldzaamheid dat als ze zijn, hebben veel aandacht en erkenning gekregen.LAND: Peru.DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gin Amazonian Company Cantinero is een speciale uitgave gemaakt alleen voor kenners van goede jenevers en verzamelaars. Dit product wordt gedestilleerd in kleine batches van 150 flessen per. Het is gemaakt met de meest exotische botanische uit het Amazone-regenwoud als de Macedonische jeneverbessen, kruiden en vruchten, Tonka bonen, paranoten en diverse citroenen. Tot slot u een aantal accenten van vanille toe te voegen. Ideaal voor het mengen met een goede tonic of als het een beetje meer riskant zuiver.ALCOHOL: 41%
Stille Vehaarst

Gepubliceerd op 05.33

4 /5

Amazonian Gin Company Cantinero Edition is perfect voor het delen van

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Gin