Gin Brecon Special Reserve 1.5L

Penderyn Distillery (Gin)

49,14€ + 16,95€ Verzending (6 - 10 dagen)

196,56€ + 20,45€ Verzending (6 - 10 dagen)

196,56€ + 20,45€ Verzending (6 - 10 dagen)

49,14/stuk

Verzending: Vinos Baco NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 2 flessen

Je ontvangt 0.66 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 4 stuks!

Penderyn Distillery biedt ons deze Gin Brecon Special Reserve 1.5L (49,14€), een gin van oorsprong uit Engeland met 40º alcoholgraad. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Gin Brecon Special Reserve 1.5L bij Drinks&Co en zowel gidsen als tijdschriften uit de branche beoordelen hem met penin: 94.

Kenmerken · Gin Brecon Special Reserve

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Penderyn Distillery
Volume: 150cl Andere volumes
70cl en 75cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland

Beschrijving · Penderyn Distillery

Gin Brecon Special Reserve 1.5L

Botanici gebruikte zijn jeneverbes, sinaasappelschil en citroen, koriander, zoethout, kaneel, cassia, nootmuskaat, engelwortel en bloeien. Het uiteindelijke product is kristallijn en schone, lichte body, hoewel niet bijzonder waargenomen aromatische jeneverbes, kruiden en citrusvruchten. Zeer evenwichtige smaak is licht zoet met goed geïntegreerde alcohol.

Penderyn Distillery

Het bedrijf werd in 2000 gelanceerd als de Welsh Whiskey Company. Whisky werd al honderden jaren gedistilleerd in Wales, maar stopte in 1894. Penderyn werd de eerste whisky die al meer dan een eeuw in Wales werd geproduceerd toen de verkoop in 2004 begon. Het blijft de enige whisky die momenteel...

Penderyn Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Gin Brecon Special Reserve 1.5L

Vinos Baco

Gepubliceerd op 08.12

4/5

Brecon Special Reserva 1.5L

- PROEFNOTITIES: Crystal Color. krachtige, warme geur, citrus, fruit uitdrukking, wilde kruiden, jeneverbes notities. Smaakvolle, evenwichtig, bitter, lang.
- ALCOHOL: 40º
- PAIRING: Serveer met citroenschil

Meer meningen over Gin Brecon Special Reserve 1.5L

Juan Molero

Gepubliceerd op 09.10

4 /5

Gin Brecon Special Rve Magnun 1.5L

Dit is een boek, Welsh GIN 40,0% alc. / Vol. , Vijfvoudig verkregen door conventionele batch destillatie, in een enkel stilstaand, koper ontworpen door Dr David Faraday.
Botanici gebruikt zijn jeneverbes, sinaasappelschil en citroen, koriander, zoethout, kaneel, cassia, nootmuskaat, engelwortel en bloeien.
Het uiteindelijke product is kristallijn en schone, lichte body, hoewel niet bijzonder aromatische jeneverbes, kruiden en citrusvruchten wordt waargenomen. Zeer evenwichtige smaak is licht zoet met alcohol zeer goed geïntegreerd.
Deze jenever is gemaakt met een formule die teruggaat meer dan honderd jaar door Penderyn Distillery Wales. Het is een kleine distilleerderij in het Brecon Beacons National Park, de wateren die worden gebruikt door.
Het wordt geleverd in een doorzichtige cilindervormige fles 75 cl coltrui. en 1,5 liter. Het label is het scherm verticaal afgedrukt en zie de foto's van de plantaardige.
Sibaritia

Gepubliceerd op 05.34

4 /5

Gin Brecon Special Reserve 1,5 L.

Bekijk: Kristallijn en zeer schoon. Neus is geurig, interessante aantekeningen van de jeneverbes, vers gemaaid gras, citrusvruchten (sinaasappel), vanille en kaneel, het verlaten van een timide aanwezigheid van alcohol. De smaak is zijdeachtig, zacht notras zullen deze kruiden zoals peper, zijdeachtig met goed geïntegreerde alcohol te maken.
eComprarVino

Gepubliceerd op 05.36

4 /5

Brecon Special Reserve

De helderheid en zuiverheid van deze Brecon Special Reserve GIN heerst in de heldere glazen fles hoogbouw ook perfect belicht het brede scala van plantaardige. De lijst van plantaardige en natuurlijkheid van deze jenever definieert een nieuwe categorie drinkers.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Gin