Gin Ginself

Bodegas y Destilerías Carmelitano (Gin)

42,62€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

170,48€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

511,44€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

42,62/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 8 flessen Gratis verzending vanaf 150,00€

Je ontvangt 0.57 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

You will like to know that...

In de zeventiende eeuw kwamen de Karmelieten-monniken aan in de Desierto de las Palmas (Palmwoestijn) en bouwden hun klooster. Onder die monniken was Fray Antonio de Jesús María, een ervaren kenner en bestudeerder van aromatische kruiden. Toen het klooster een noviciaathuis werd, besloten de monniken om een aromatische drank op de markt te brengen, gemaakt van inheemse kruiden uit de nabijgelegen bergen om de kosten van de novicen te dekken. Het was toen dat distilleerketels werden geïnstalleerd in de kelder van het klooster en, tegen oktober van het jaar 1896, de eerste flessen drank van wat tegenwoordig Bodegas y Destilerías Carmelitano is..

Ginself, een gin gemaakt in de distilleerderij, geboren uit het Carmelite-klooster, is een gin gemaakt van de momenten van vier vrienden, momenten van lachen, momenten van magie, momenten van vertrouwen en gezelschap, die momenten van gevoelens en het delen van ideeën. Al deze momenten hebben geleid tot de makers van Gin Ginself om de perfecte gin te bereiken.

Sta uzelf toe om te genieten van het resultaat van deze zoektocht en geniet van de ervaring van een goed drankje van een van de beste gins. Gemaakt met Mediterrane ingrediënten, geeft Ginself u aroma's van citrustonen waaronder de geur van mandarijnen, het onmiskenbare parfum van oranjebloesem en een zachte herinnering aan tijgernoten. Deze aroma's sluiten perfect aan bij de smaken, ook van citrus, die de gin uw mond gunt.

Kenmerken · Gin Ginself

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Bodegas y Destilerías Carmelitano
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Spanje

Beschrijving · Bodegas y Destilerías Carmelitano

Gin Ginself

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Gin Ginself is kleurloos.
 • Geur: Aroma van de jeneverbes en citrus.
 • Mond: Botanists gebruikt zijn jeneverbes, sinaasappelschil zoet en zuur, mandarijn en citroen schors, engelwortel en zaad, oranjebloesem en knolcyperus. Dit resulteert in een gin duidelijk en transparant, zacht, en de smaak van de jeneverbes overheerst, aardnoten en mandarijn.

LAND: Spanje

ALCOHOL: 40% Vol

Bodegas y Destilerías Carmelitano

Meningen

opinie wordt benadrukt over Gin Ginself

Jose Ignacio Esteve Mallebrera

Gepubliceerd op 11.01

5/5

Gin Ginself

Ik hou van deze Genève

Meer meningen over Gin Ginself

Peter Hallgren

Gepubliceerd op 19.31

4 /5

excellent
Rozamond Groff

Gepubliceerd op 17.00

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Ginself. is kleurloos.
- Geur: Citrus smaken.
- Mond: Botanists gebruikt zijn jeneverbes, sinaasappelschil zoet en zuur, mandarijn en citroen schors, engelwortel en zaad, oranjebloesem en knolcyperus.
Dit resulteert in een gin duidelijk en transparant, glad, met jeneverbes en citrus aroma en smaak van de jeneverbes overheerst, aardnoten en mandarijn.

LAND: Spanje
ALCOHOL: 40% Vol
Blotalia

Gepubliceerd op 04.42

4 /5

70cl fles Geneva van Valencia, met een volume van 40% alcohol.
De bestanddelen van dit Geneve 100% Valencians wordt verkregen door een dubbele destillatie van suikerbieten alcohol met bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, angelica zaad angelicawortel, citroenschil, oranjebloesem, jeneverbes, knolcyperus en mandarijn.
Het heeft een aroma en een citrussmaak elegant en anders. Het is zeer zacht en heeft een lange, koele en aangename afdronk.
Gerelateerde meer opinies over Gin Ginself »

Samenvatting van beoordelingen

(20 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  19
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 20 comments »

Top aanbiedingen Gin