• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Gin Hendrick's 1L

Girvan Distillery (Gin)

49,89€ + 18,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

299,34€ + 22,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

598,68€ + 32,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

49,89/stuk

Verzending: Passione Vino NL (Italië)

Je ontvangt 0.67 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Girvan Distillery vervaardigt deze Gin Hendrick's 1L (49,89€), een gin vervaardigd in Schotland met 44º alcohol. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Gin Hendrick's 1L met een gemiddelde score van 4,3 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · Gin Hendrick's

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Girvan Distillery
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 44%
Land: Schotland

Beschrijving · Girvan Distillery

Gin Hendrick's 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Gin Hendrick's 1L is transparant.
 • Geur: Duidelijke toetsen zijn jeneverbes hoewel koriander en schillen van citrusvruchten. Rozenblaadjes en komkommer zijn een beetje op de achtergrond.
 • Mond: Domina komkommer geur terwijl Rose gaat naar een tweede termijn. De koriander en jeneverbes uitgegroeid tot een aanwezigheid en is een citrus component, bloedsinaasappel. Einde van rozenwater en schillen van citrusvruchten.

BIJZONDERHEDEN bereid: voor hun distillatie van sommige bloemen, wortels, vruchten en zaden uit de hele wereld en aan het einde van de destillatie is een infusie van komkommer toegevoegd en rozenblaadjes geven die subtiele nuances, die bepalend.

ALCOHOL: 44%

PRODUCER: Girvan Distillery

Girvan Distillery

Girvan Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Gin Hendrick's 1L

Topdrinks

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Gin Hendrick's 1L

Gin Hendricks is uniek voor zijn botanische bijzonderheid, voor de distillatie van sommige bloemen, wortels, vruchten en zaden uit de hele wereld en aan het eind van de destillatie wordt een infusie van rozenblaadjes en komkommer wat die subtiele nuances geeft extra ze karakteriseren.
Deze Schotse gin is geïnspireerd door een aangename lente-avond leraar die een distilleerder whisky, waarin hij een komkommer sandwich vergezeld van een gin-tonic in een bloemrijke tuin genoten. Om dit gevoel gecreëerd Hendrick s, genoemd ter ere van de heer Hendrick, tuinman neigt de rozentuin vast te leggen.
PAIRING:
Hendricks Gin heeft een recept dat vele prijzen heeft gewonnen, adviseren wij u om de volledige volgen om uw gasten te verrassen: Recept van de cocktail Green Hendricks Gin Cooler Ingrediënten: 5 cl. Hendricks Gin Genève. 10 cl. citroensap. 1 eetlepel oranje marmelade. 4cl. coup komkommer siroop. 1 5cl. melk. Solid ijs Hoe voor te bereiden Cocktail Genève Hendricks Green Cooler: Meng alle ingrediënten in een shaker, schud krachtig en de inhoud in een cocktailglas serveren. Om een ​​toets te geven vergast toevoegen ginger ale koorts boom en versieren en geven een frisse touch voeg een plakje komkommer hoe kan het ook anders als een Hendricks gin cocktail Genève.
PROEFNOTITIES:

Uitzicht: Gezien gepresenteerd met een transparante kleur.
Neus: noten van de jeneverbes, hoewel Claras omvatten koriander en schillen van citrusvruchten. Rozenblaadjes en komkommer zijn een beetje op de achtergrond.
Boca: Domina komkommer geur steeg tijdens het passeren van een tweede termijn. Koriander en jeneverbes uitgegroeid tot een aanwezigheid en een citrus component, bloedsinaasappel. Einde van rozenwater en schillen van citrusvruchten.
Hendricks Genève Alcohol: 44 graden

Meer meningen over Gin Hendrick's 1L

Dr Peter Meyer

Gepubliceerd op 16.38

4.5 /5

De beste gin op de regulering zelf. . .
Elia Annarita

Gepubliceerd op 13.29

4.5 /5

5
Alan Johnson

Gepubliceerd op 09.53

5 /5

De beste gin ooit!
Gerelateerde meer opinies over Gin Hendrick's 1L »

Samenvatting van beoordelingen

(20 meningen)
 • 5 sterren
  5
 • 4 sterren
  15
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 20 comments »

Top aanbiedingen Gin