Trends:

Schotland

Gin Hendrick's Midsummer Solstice

70cl Inhoud

Gin Hendrick's Midsummer Solstice

38,09€
38,09€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Girvan Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43.4%
Land: Schotland
Girvan Distillery produceert Gin Hendrick's Midsummer Solstice (38,09€), een gin geproduceerd in Schotland en waarvan de alcoholgraad 43.4º is. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Gin Hendrick's Midsummer Solstice met 4 punten uit 5.

Omschrijving van Gin Hendrick's Midsummer Solstice

Gin Hendrick's Midsummer Solstice

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: transparant en helder.
 • Geur: bloemensensaties (vooral oranje bloemen) en exotisch.
 • Smaak: tonen van jeneverbes, kruiden en bloemen; finale naar de roos.

FABRIKANT: William Grant & Sons

LAND: Schotland

PRODUCTIEDETAILS: Naast de klassieke Hendrick's botanicals (komkommers en rozen uit Bulgarije), is gin doordrenkt met bloemenessenties.

ALCOHOL: 43,4%

Meer zien

Reviews van Gin Hendrick's Midsummer Solstice

4

9 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gin Hendrick's Midsummer Solstice:Waarderen Gin Hendrick's Midsummer Solstice:

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: helder en duidelijk beeld.
 • Neus: Betoverende boeket bloemen waarin verschillende geuren die evenwicht en royaal overwegend jeneverbes notities.
 • Smaak: In de mond, maar de bloemen noot is verrijkt met de onmiskenbare smaak van de jeneverbes, kruiden en een delicate bloemige afwerking die manier geeft de frisse komkommer en steeg naar een frisse en kruidige afdronk.

PRODUCER: Mark Hendrick wordt geproduceerd door William Grant & Sons sinds 2000. De Girvan distilleerderij in 1963 werd opgericht door Charles Gordon, die een state distilleerderij art opgericht met behulp van een aantal nog, bijgenaamd 'Applications 1', die Het is nog steeds in bedrijf is.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Samen met vier andere stilstaande beelden, met inbegrip van de meest moderne, voegde in 1992, de distilleerderij maakt gebruik van het MPS (Multi druksysteem) die het mogelijk maakt om een ​​zacht, gedestilleerd, zuiver en schoon, geen brandwonden en braden te produceren. Voor de creatie van deze bloemen versie, Lesley Gracie, de schepper van Hendrick, heeft gebruik gemaakt van dezelfde botanische Gin Hendrick met toegevoegde rozenbottels en komkommer, en een combinatie van bloemen. Met deze release, meer traditionele verfrissende Hendrick, kunt u gril smakelijke zomer cocktail, frisse en geurige te verrijken. De bron van inspiratie bloemen met hun unieke en intrigerende smaak kwaliteiten.

ALCOHOL: 43,4%

Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: dit jenever heeft een kristallijne verschijning met zilver flitsen die make blik glanzend door middel van licht.
 • Neus: aroma's met citrus sensaties zoals sinaasappelen en grapefruit schil, zijn er ook gevoelens van kruiden.
 • Smaak: jeneverbes, citroen en kruiden. gin voor- zien van een extra droge afwerking.

PRODUCER: Hendrick's Gin.

LAND: Verenigde Staten.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Midsummer Solstice is een kleine partij, limited edition van Gin Hendrick's. Aan het als een vakantieliefde of het leven van de zon te vliegen, de zomerzonnewende is een poëtische uiting van tijdelijkheid, zodra gegaan, is voorgoed voorbij.

ALCOHOL: 40%

Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: transparant en helder.Geur: bloemensensaties (vooral oranje bloemen) en exotisch.Smaak: tonen van jeneverbes, kruiden en bloemen; finale naar de roos.FABRIKANT: William Grant & SonsLAND: SchotlandPRODUCTIEDETAILS: Naast de klassieke Hendrick's botanicals (komkommers en rozen uit Bulgarije), is gin doordrenkt met bloemenessenties.ALCOHOL: 43,4%
Meer zien
,