Gin Magellan

Angeac Distillery (Gin)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

19,13€ + 4,95€ Verzending (3 - 5 dagen)

19,13/stuk

Verzending: Gourmet en casa TCM (Spanje)

Je ontvangt 0.26 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zien »

Angeac Distillery is de fabrikant van Gin Magellan (19,13€), een gin van oorsprong uit Frankrijk die een alcoholgraad van 44º heeft. De klanten van Drinks&Co geven deze Gin Magellan 4,1 punten uit 5 en heeft bovendien de volgende beoordelingen: penin: 90.
You will like to know that...

Magellan Gin is vernoemd naar Ferdinand Magellan, de ontdekkingsreiziger die Spanje verliet in de hoop de wereld rond te reizen en de specerij-eilanden te verkennen. Hij is misschien niet in Spanje teruggekeerd, maar meerdere vaten kruidnagels deden dat wel. Het is dankzij hem en de specerijen die hij ontdekte dat gin bestaat.

Handgemaakt in kleine partijen bij de Angeac-distilleerderij in Frankrijk begint Magellan Gin met de drievoudige distillatie van Franse tarwe en gedemineraliseerd bronwater. Deze neutrale sterke drank wordt samen met de elf zongedroogde plantenextracten in een kleine ambachtelijke koperen pot gedaan voor een vierde distillatie. Hier kan de gin zich laten doordrenken met de complexe smaak van de plantaardige producten. Deze 11 plantaardigen omvatten kruidnagel, kaneel, koriander, kardemom, iriswortel en bloem, cassia, zoethout, jeneverbessen, sinaasappelschil, paradijskorrels en nootmuskaat. De natuurlijke blauwe kleur van de gin is afkomstig van de doordrenking met natuurlijke iriswortel en bloemen, waardoor de gin een mooie tint en een frisse, ongeëvenaarde smaak krijgt.

Complex, zacht en gebalanceerd, Magellan Gin wordt geleverd in een helder glazen fles die waardering van de prachtige blauwe kleur mogelijk maakt. Is het de kleur van de zee of van de heldere hemel? Geniet van Magellan Gin met ijs of in een klassieke gin-cocktail. Het bloemige boeket is een leuke afwisseling van standaard gins en staat het toe om goed te combineren met andere bloemensmaken. Zijn veelzijdigheid maakt elke garnering mogelijk, dus laat uw fantasie de vrije loop.

Kenmerken · Gin Magellan

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Angeac Distillery
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 44%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Angeac Distillery

Gin Magellan

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Magellan Gin dankt zijn blauwe kleur om de aanwezigheid van iriswortel onder zijn 11 botanische.
 • Neus: florale aroma's, kruidig.
 • Boca: voor verwerking en na fermentatie van tarwe wordt uitgevoerd triple vakman destillatie, 11 plantaardige (jeneverbes, kruidnagel, iris, peper Ethiopië, zoethout, kaneel, kardemom, sinaasappelschil, cassia worden toegevoegd, nootmuskaat en koriander) en eindigt met een vierde distillatie. Zijn naam is een eerbetoon aan Fernando de Magallanes, die rond de wereld zeilde, op zoek naar specerijen.

Het wordt aanbevolen om te combineren met de toon van Genève Magellan Q Tonic of combineer het met de toon van Indiana Fever Tree, sinaasappelschil, drie korrels van kardemom, kaneelstokje en ijs.

Magellan Gin is vernoemd naar Ferdinand Magellan, die in de eerste helft van de zestiende eeuw instrumenteel in de ontdekking van de specerijen die nu deel uitmaken van deze exclusieve gin was. Het is niet een typisch gin. Juniper is niet de eerste en laatste functie, maar zij actief is. Kardemom, zoethout, cubeb, kassie, nootmuskaat en sinaasappelschil uiten vol schittering.De noten van de latere koriander spelen ook een belangrijke rol in een complex samenspel van smaken.

Het is een licht-bodied gin begeleid door de mix van bloemige en kruidige tonen dat de Genève Magellan gin met verschillende lagen van smaken te maken. aangenaam, aanhoudende en kruidige afdronk.

Geneva Franse Premium 44,0% alc. / Vol. Verkregen door viervoudige traditionele ladingsgewijze destillatie drie tarwe met water en een vierde met plantaardige opgenomen, genaamd "vers Destillatie. Botanici gebruikte jeneverbes, sinaasappelschil, koriander, zoethout, kaneel, cassia, nootmuskaat, kardemom, korrels van het paradijs, kruidnagel en bloemen en iris root. Het eindproduct is schoon, blauwachtige kleur omdat iris bloem, zeer evenwichtig, light-bodied, met florale aroma's, kruidig ​​en licht citrus en lichte smaak, licht kruidig ​​en licht bittere nasmaak.

Deze gin wordt geproduceerd in Frankrijk door Angeac Destillery. Het komt in een klassieke fles wijn soort 70 cl., Transparant, gezeefdrukt met marine motieven en een portret van Fernando de Magallanes in de nek.

BODEGA:Magellan Gin

Angeac Distillery

Angeac Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Gin Magellan

Gepubliceerd op 12.31

4/5

Gin Magellan

Alcohol: 41, 3
Land: Frankrijk
Inhoud: 0, 7 l
Zijn naam is een eerbetoon aan Ferdinand Magellan, die over de hele wereld ging op zoek naar specerijen.
Magellan Gin dankt zijn blauwe kleur om de aanwezigheid van iris wortel in zijn 11 kruiden. De bereiding vindt bij de fermentatie van tarwe met...
lees alles

Meer meningen over Gin Magellan

Gepubliceerd op 07.12

5/5

Fin complex smakbikd en een heerlijke geur!
lees alles

Gepubliceerd op 11.32

5/5

Ontdekte dit jenever op vakantie in Portugal. . . heerlijk!
lees alles

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Gin Magellan is een premium gin verkregen door viervoudige traditionele ladingsgewijze destillatie drie tarwe met water en een vierde met ingebouwde botanische, die vers Destillatie wordt genoemd....
lees alles

Gepubliceerd op 15.42

4/5

Premium gin geproduceerd in Frankrijk door Angeac Destillery. De naam is een eerbetoon aan Fernando de Magallanes, die rond de wereld zeilde op zoek naar de Spice Island.
lees alles

Gepubliceerd op 09.04

4/5

- Proefnotities: Het is schoon, blauwachtige kleur omdat iris bloem, zeer evenwichtig, light-bodied, met florale aroma's, kruidig ​​en licht citrus en lichte smaak, licht kruidig ​​en licht bittere...
lees alles

Gepubliceerd op 14.23

4/5

De Magellan gin is vernoemd naar Ferdinand Magellan, die in de eerste helft van de zestiende eeuw instrumenteel in de ontdekking van de specerijen die nu deel uitmaken van deze exclusieve gin was....
lees alles

Gepubliceerd op 05.07

4/5

Gin Magellan: Genève. Angeac Distillery. 70 cl. 44
lees alles

Gepubliceerd op 04.56

4/5

In 1519, vijf schepen onder leiding van Ferdinand de Magellan uiteengezet om de wereld rond te varen en verken de "spice eilanden." Drie jaar later, alleen het schip Victoria terug naar Spanje, met...
lees alles

Gepubliceerd op 12.57

4/5

Botanici gebruikt zijn jeneverbes, sinaasappelschil, koriander, zoethout, kaneel, cassia, nootmuskaat, kardemom, korrels van het paradijs, kruidnagel en bloemen en iris root.
Het eindproduct is...
lees alles

Gepubliceerd op 11.50

4/5

Het eindproduct is schoon, blauwachtige kleur als gevolg van de iris bloem, zeer evenwichtig, licht-bodied, met florale aroma's, kruidig ​​en een beetje citrus en lichte smaak, licht kruidig ​​en...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Gin Magellan »

Samenvatting van beoordelingen

(23 meningen)
 • 5 sterren
  3
 • 4 sterren
  20
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.1/5

Op basis van 23 comments »