Trends:

Spanje

Gin Mare

70cl

Gin Mare

47,40€
47,40€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 7 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Je hoort vast graag dat…

Gin Mare is misschien wel het meest internationale Spaanse merk van gin. Begonnen in 2010 met als idee een gin te maken die het mediterrane erfgoed van het merk weerspiegelt. En dat is gelukt, dankzij het gebruik van mediterrane planten als Italiaanse basilicum, Griekse tijm, Turkse rozemarijn en Spaans citrusfruit.

Gin Mare wordt gemaakt in een oud klooster in het kleine Catalaanse vissersdorp Vilanova i la Geltrú. Een verfrissende en zuivere gin, ideaal voor gintonics met een schijfje limoen.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Global Premium Brands
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 42.7%
Land: Spanje

Beschrijving van Gin Mare

Gin Mare

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Deze gin is geheel duidelijk, zoals kenmerkend is voor deze drank.
 • Aroma: Deze gin vooral dennen geur, de klassieke smaak van deze drank. Dit is te wijten aan het feit dat het is gemaakt met jeneverbessen.
 • Smaak: Meer dan een dozijn unieke botanische geven deze drank zijn eigen profiel one-of-a-kind smaak. Om te worden beschouwd als een gin, moet jeneverbessen worden opgenomen. Een aantal van de speciale botanische smaken in deze drank zijn citrus, olijven, rozemarijn, tijm en basilicum. Dit geeft een frisse smaak van de Middellandse Zee.

PRODUCER: Deze drank is ontworpen door experts Gin Mare . Elke fles is gemaakt in een distilleerderij, gelegen tussen de Costa Brava en de Costa Dorada in Spanje. Dit vissersdorp en de voormalige kapel wordt nu gebruikt als de distilleerderij leven aan de gin geeft.

LAND: Spanje

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Terwijl Gin Mare zijn geheimen distillatie niet onthullen, we weten hoe dit soort alcohol meestal wordt gedaan. Het merendeel van de tijd, wordt gedistilleerd in een pot metaal, meestal koper. Soms is het hout wordt gebruikt. Traditioneel wordt deze alcoholische drank gemaakt primaire nauwelijks, met jeneverbessen als de belangrijkste botanicus. Andere botanische producten, zoals citrus, kruiden en specerijen worden ook toegevoegd. Soms is de drank is in de leeftijd voor het bottelen.

ALCOHOL: 42,7%

Meer zien

De producent

Global Premium Brands

Global Premium Brands

Innovatie in de gin-segment is een moeilijke taak. Global Premium Brands heeft deze succesvolle gemaakt. Vanwege het enthousiasme voor hun eigen merken, dit bedrijf werkt met passie. En niet alleen dat. Trends worden erkend, serieus genomen klant differentiatie. Het brede scala konvenioneller drankjes verborgen. De enige manier voor het bedrijf om accuraat te reageren op de behoeften van klanten en de juiste producten die niet alleen tevreden, maar genot te maken.

Meer over de producent

Reviews van Gin Mare

4.2

88 klantbeoordelingen
 • 5
  26
 • 4
  59
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  1
Jouw score voor Gin Mare:Waarderen Gin Mare:

4/5

Ik vind het leuk
Meer zien,

Gin Mare

5 /5

Een andere favoriet gin. Best geserveerd met rozemarijn, tijm en olijven.
Meer zien
,

1 /5

aangekomen leeg
Meer zien
,

4 /5

- Gin Mare is een nieuwe super premium gin geïnspireerd door plantaardige geteeld in de Middellandse Zee. Deze worden individueel gedistilleerd in een op maat gemaakte stil en vervolgens de hand gemengd om een ​​gin te produceren met een werkelijk uniek en onderscheidend vermogen.
- Het woord 'mare' (uitgesproken mar-ray) is diep geworteld in de mediterrane cultuur.
- oorspronkelijk afgeleid van het Latijnse mar, wat betekent zee, uit nader onderzoek zijn meer vertrouwd betekenis van de moeder.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij