Trends:

Spanje

Gin Nordés

70cl

Gin Nordés

31,01€ 25,31€
25,31€ 31,01€
Winkel: Tu Tienda Del Vino NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 5 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

-18%

Je hoort vast graag dat…

Gin Nordés , Premium Gin, wordt door zijn producenten gedefinieerd als een Atlantische Galicische Gin.Nordés gin, met 40% graduatie, wordt gedistilleerd uit Albariño wijn en een selectie van Galicische wilde botanische producten zoals laurier, caralleira gras, Hierbaluisa, toxo of eucalyptus. Het bevat ook salicornia, jeneverbes, kardemom, kinine, wat citroenschil, gember, hibiscus, zoethout en thee. Het wordt langzaam en rustig gemacereerd en gedistilleerd volgens traditionele methoden.

Nordés Gin wordt gepresenteerd in een brede fles, wit, met een etiket dat de wereldkaart toont met Galicië gemarkeerd, in een duidelijk eerbetoon aan het Atlantische land waar deze fantastische gin wordt gemaakt.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Atlantic Galician Spirits
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Spanje
Aantal Distillaties: 3 Distillaties

Beschrijving van Gin Nordés

Gin Nordés

Premium gin, door zijn producenten gedefinieerd als een Galicische Atlantische Gin, dat wil zeggen, een Galicische Atlantische gin. De Nordes, met 40% ranking deze gedestilleerd uit Albariño wijn en een selectie van wilde Galicische botanici als laurier, caralleira gras, citroen verbena, de toxo of eucalipto.También bevat Salicornia, jeneverbes, kardemom, kinine, wat citroenschil, gember, hibiscus, zoethout en thee. Geweekt en langzaam en rustig traditionele methoden gedestilleerd. Galicische Atlantische Nordes Gin fles wordt geleverd in een wide body, wit, met een tag op de wereldkaart wordt weergegeven met een uitstekende Galicië. Het heeft een capaciteit van 70 cl.

Meer zien

Prijzen

2017 - Double Gold Medal: China Wines and Spirits Awards.

Reviews van Gin Nordés

4.4

102 klantbeoordelingen
 • 5
  49
 • 4
  47
 • 3
  5
 • 2
  0
 • 1
  1
Jouw score voor Gin Nordés:Waarderen Gin Nordés:

5/5

Erg goed
Meer zien,

Gin Nordés

3.5 /5

GROOT OP KOUDE MORNINGS
Meer zien
,

Nordés Gin

5 /5

Geweldige prijs en wachttijd
Meer zien
,

4.5 /5

Geweldig, maar koud, 3-5 graden of bevroren schot glas of glazen voet, niet gemengd met tonic, onrecht dat u met haar, proberen zonder tonic, geweldig je bent. Anthony
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij