Trends:

Gin

Gin Puerto de Indias Strawberry 50ml

50ml Inhoud

1,95€ (Richtprijs)

Je hoort vast graag dat…

De ingrediënten die deze lenteachtige smaak aan Gin Puerto de Indias Strawberry geven, zijn zonder meer de aardbeien van Huelva - niet voor niets is deze plek de thuisbasis van de hoogste productie van aardbeien in Europa. Samen met het intense aroma van aardbei, vinden we een zacht vleugje zoethout en een subtiel citrusvleugje, perfect om de smaak van deze unieke gin te harmoniseren. Als u volledig wilt genieten van de smaak van Gin Puerto de Indias Strawberry , probeer het dan in een cocktail door het te mengen met aardbeien, ijs, 4 delen tonic en 1 deel gin. Een zelfs nog zoeter idee is om een ijsmix te maken, 5cl. Gin Puerto de Indias Strawberry, 3cl. aardbeipuree en 2cl. bosbessenlikeur. U zult het heerlijk vinden!

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Puerto de Indias
Volume: 5cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Spanje
Soorten Gin: New American Style

Bereiding van Gin Puerto de Indias Strawberry 50ml

Gin Puerto de Indias Strawberry 50ml

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Gin * * Puerto de Indias Strawberry heeft een origineel roze
  • Geur: heerlijke aroma van aardbeien uit Huelva
  • Smaak: met een sterke zachte smaak met hints van aardbei.

BEREIDING: ambacht formeel gemaakt met een zorgvuldige selectie van plantaardige en aardbeien met de Spaanse provincie Huelva maken deze unieke gin in zijn categorie.

LAND: Spanje

Meer zien

De producent

Puerto de Indias

Puerto de Indias

"Puerto de Indias is een Premium Gin vervaardigd in Carmona (Sevilla) in één van de oudste en meest traditionele distilleerderijen van Andalusië. De naam heeft betrekking op de ontdekking van Amerika toen Sevilla werd steeds een van de belangrijkste handelsplatform poorten voor de uitwisseling van goederen tussen Spanje en de Nieuwe Wereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Gin Puerto de Indias Strawberry 50ml

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.