Trends:

Italië

Ginarte Italian

70cl Inhoud

Ginarte Italian

44,20€
44,20€
Winkel: TheDrinkShop NL (Verenigd Koninkrijk) Estimated delivery: 7 - 10 dagen
Verzendkosten: 12,99€
Slechts 1 stuks

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Ginarte
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 44%
Land: Italië
Ginarte is de vervaardiger van Ginarte Italian (44,20€), een gin herkomstig uit Italië met een alcoholgraad van 44º. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Ginarte Italian bij Drinks&Co.

Omschrijving van Ginarte Italian

Ginarte Italian

Producent: Ginarte

categorie: Gin

Meer zien

Reviews van Ginarte Italian

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Ginarte Italian:Waarderen Ginarte Italian:

4 /5

Ginarte is een ode aan wat dat alleen kunst kan produceren. Het gebruik van plantaardige zoals calamint, saffloerolie, mignonette, Rubia en indigo tot een geheel origineel, heerlijk schoon en complexe gin te creëren. Elk label op de zijkant van de fles wordt gepersonaliseerd door kunstenaars die hun creativiteit kunnen bevrijden en geïnterpreteerd een thema dat ze geïnteresseerd zijn.
Meer zien
,

4 /5

- Ginarte wordt zo zorgvuldig ontworpen als elk kunstwerk door een kunstenaar tot leven gebracht. Het is de vrucht van de intuïtie, van meesterschap en know-how op het gebied van het gebruik van grondstoffen. Het is een gin gemaakt met ambachtelijke zorg. Gedestilleerd uit wilde jeneverbessen die groeien alleen op de hellingen van de Apennijnen in Toscane. Hun opmerkelijke aromatische kwaliteiten zijn wat het leven te geven aan een unieke smaak.
- De 13 inheemse Botanicals gebruikt zijn. . . Jeneverbessen, calamint, saffloerolie, mignonette, Rubia, indigo, wilde selderij, lavendel, hibiscus, vlierbloesem, grenen knoppen, bergpijnboom en dennennaalden.
Meer zien
,