Trends:

Engeland

Gordon's Pink

70cl

Gordon's Pink

17,74€
17,74€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Engeland
Soorten Gin: Old Tom
Naar Botanische Soort: Bloemig
Vervaardigd door Tanqueray Gordon & Co, Gordon's Pink (17,74€) is een gin Old Tom herkomstig uit Engeland met een alcoholgraad van 37.5º.

Beschrijving van Gordon's Pink

Gordon's Pink

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Gordon's Pink is lichtroze.
 • Neus: fruitige aroma's van rode bessen, begeleid door delicate citrus.
 • Smaak: zacht in de mond, met aroma's van rode vruchten en noten van de jeneverbes. Hij heeft een zoete en frisse afwerking (gin smaak van Gordon-functie).

PRODUCER: Tanqueray Gordon & Co. Alexander Gordon Het bedrijf kreeg vorm in 1769 in Zuid-Londen Paseo. Hij beheerst de kunst van het distilleren van gin en was zeer succesvol. Sinds het begin van zijn geschiedenis Gordon een internationale expansie die niet alleen hem heeft gebracht een van de meest beroemde Londense droog jenevers, maar zelfs een van de beste verkopers in de wereld heeft ervaren. Dat was vier Royal Warrants en andere indrukwekkende reeks internationale onderscheidingen.

LAND: Engeland

DETAILS VAN BEREIDING: De Gordon's Pink is geïnspireerd op een origineel recept uit Gordon tot 1880. Het bestaat uit een selectie van de beste frambozen en aalbessen in combinatie met alle gedestilleerde graanalcohol en hoogwaardige ingrediënten kruiden. Wanneer de productie wordt besteed aan elk detail om verfrissende smaak van Gordon te brengen met de natuurlijke zoetheid van het fruit en de bittere smaak van kruisbes in de rij. Er zijn maar maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten om onvervormd en unieke smaak van de bessen van de hoogste kwaliteit te waarborgen.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

De producent

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Gordon's Pink

4.3

17 klantbeoordelingen
 • 5
  4
 • 4
  12
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gordon's Pink:Waarderen Gordon's Pink:

5/5

Dezelfde bood hen 8 jaar aan het bedrijf en hebben niet gezien. Nu kopiëren ze, een beetje verdrietig. Nu zal ik de nieuwe trend te maken en niet dezelfde zonde te maken. Ik doe het door mij met mijn bedrijf. Groeten !!!
Meer zien,

Gin Gordon's Pink

3 /5

Gekocht voor Kerstmis
Meer zien
,

Gin Gordon's Pink

5 /5

Helemaal gek op deze gin !! Kocht het na het zien van een advertentie. . . . . . . mengen met Prosecco, limonade en aardbeien / frambozen in een enorm glazen met veel ijs. . . . . . heerlijk!!! Gekocht 6 flessen onlangs en nu slechts één links !!!! mijn vrienden vonden het zo Muchi denk dat ik moet meer te bestellen. Thanks Uvinum voor het feit dat het op de verkoop, ik woon in Frankrijk dus nergens meer te vinden !!
Meer zien
,

Gin Gordon's Pink

5 /5

Love, love this gin!
Meer zien
,

Gin Gordon's Pink

Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis