Trends:

Gin

Gordon's The Original 1L

1L

12,92€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Engeland
Aantal Distillaties: 1 Distillatie
Soorten Gin: London Dry
Naar Botanische Soort: Klassiek
Gin London Dry vervaardigd door Tanqueray Gordon & Co , Gordon's The Original 1L gedistilleerde drank vervaardigd in Engeland en waarvan het alcoholgehalte 37.5º is.

Bereiding van Gordon's The Original 1L

Gordon's The Original 1L

PROEFNOTITIES:

 • Vista: De Gordon's The Original 1L is helder en helder bronwater.
 • Neus: Het is een draaikolk geuren die ontsnappen aan deze gin, gedomineerd door jeneverbes, maar vergezeld van mint, bloemige noten, citrus koriander en kruiden.
 • Mond: de aanval is droog, maar de mond blijkt nogal rond, jeneverbes domineert de aroma's van kruiden en specerijen begeleiden deze lichte bitterheid briljant. De aanhoudende afwerking is zacht mineraal.

PRODUCER: The Gordon House werd opgericht in Londen door een Schot, Alexander Gordon, de achttiende eeuw. Het geheim originele recept is hetzelfde gebleven. In de late negentiende eeuw, is samengevoegd met Gordon C.Tanqueray en uiteindelijk uitgegroeid tot de grootste producent van gin in Engeland. Het bedrijf is nu onderdeel van Diageo.

LAND: Engeland.

Bereiding: Gin Elk heeft zijn eigen identiteit, hetgeen resulteert uit het mengen van verschillende planten geselecteerd en toegevoegd of geen suiker. Echter, gin erkent nog steeds de speciale geur van jeneverbessen. De Gordon's The Original 1L bevat, onder andere, anijs, kardemom, sinaasappelschil ... De basiscursus is een alcohol mout toegevoegd bij verschillende planten en smaken tweemaal gedestilleerd. Interessant, terwijl de groene fles is gereserveerd voor de binnenlandse markt en 37% alcohol, de export versie is op een witte livery, en bevat 47% alcohol.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

De producent

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

Meer over de producent

Reviews van Gordon's The Original 1L

4.6

48 klantbeoordelingen
 • 5
  26
 • 4
  22
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gordon's The Original 1L:Waarderen Gordon's The Original 1L:

4/5

Een nietje van de London Dry Gin set
Meer zien,

Gordon's London Dry Gin 1L

5 /5

perfect
Meer zien
,

Gordon's London Dry Gin 1L

5 /5

Erg goed
Meer zien
,

Gordon's London Dry Gin 1L

4.5 /5

Goed
Meer zien
,

Gordon's London Dry Gin 1L

Andere producten van dezelfde distilleerderij