Trends:

Ierland

Gunpowder Irish Gin

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Drumshanbo
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 43%
Land: Ierland
De distilleerderij Drumshanbo heeft een Gunpowder Irish Gin (39,00€) gecreëerd, een gin vervaardigd in Ierland met 43º alcohol. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Gunpowder Irish Gin met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Beschrijving van Gunpowder Irish Gin

Gunpowder Irish Gin

PROEFNOTITIES VAN Gunpowder Irish Gin:

 • Kleur: Licht.
 • Neus: kruidige neus van de jeneverbes, steranijs en engelwortel met verse limoen en grapefruit in ondersteuning, samen met een exotisch tintje van Gunpower thee.
 • Smaak: zacht bodied smaak meer verse citroen, limoen en grapefruit op het gehemelte.

PRODUCER: Gunpowder.

LAND: Ierland.

DETAILS VAN VOORBEREIDING: Bereid uit 8 botanici.

ALCOHOL: 43%

Meer zien

Reviews van Gunpowder Irish Gin

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gunpowder Irish Gin:Waarderen Gunpowder Irish Gin:

4 /5

Het duurt een nieuwsgierige, questen geest om de meest opmerkelijke resultaten te produceren. Door de jaren heen PJ Rigney vele reizen heeft genomen van het vertrouwde in terra incognita. Na verloop van tijd, die reizen bracht hem hier, naar de wilde en ongerepte landschap van Drumshanbo, Co Leitrim.
En het was hier dat zijn nieuwsgierige geest, gevuld met de grote oosterse tradities van het destilleren van fruit, kruiden en plantaardige, kreeg aan het werk. Hij creëerde The Shed Distillery van PJ Rigney, met zijn middeleeuwse koperen pot stills, en begon een zoektocht naar oosterse botanische fuseren met de lokale Ierse Ones. Zoals later bleek, kregen ze op heel goed.
Het resultaat van deze gepassioneerde verkenning is Drumshanbo Gunpowder Gin - uniek, buitengewoon en opmerkelijk als de ongrijpbare schepsel PJ heeft af en toe een glimp in de velden, de Drumshanbo Jackalope.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij