Trends:

Schotland

Hendrick's Orbium Gin

70cl

Hendrick's Orbium Gin

38,62€
38,62€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: William Grant & Sons
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43.4%
Land: Schotland
Gin vervaardigd door William Grant & Sons (38,62€), Hendrick's Orbium Gin is een gedistilleerde drank vervaardigd in Schotland met 43.4º alcoholgehalte. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Hendrick's Orbium Gin met 4 punten over 5.

Beschrijving van Hendrick's Orbium Gin

Hendrick's Orbium Gin

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Gin is een schone look met lichte detellos.
 • Neus: is vrij uniek en zeer intense, frisse geur die komkommers, verse bloemen brengt als rozen.
 • Smaak: is robuust en lekker op hetzelfde moment, overstromingen de mond met de smaak.

PRODUCER: De Hendrick's Gin Distillery Ltd.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit gin is een product van de buitengewone infusie Rosa Damascena Bulgaarse en speciaal geselecteerd uit de beste producenten van komkommers, die een unieke en verfijnde smaak geeft. Het wordt met de hand gemaakt in kleine series van slechts 500 liter tegelijk aangenaam, het aanbieden van de meester distilleerder Lesley Gracie meer controle over hun zorg art.

ALCOHOL: 41,4%

Meer zien

De producent

William Grant & Sons

William Grant & Sons

Onze oprichter, William Grant, geboren in 1839. Toen hij begon te werken in de distilleerderij bedrijf als boekhouder in 1866 kon nauwelijks kunnen vermoeden dat zijn eigen whiskey merk uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Of dat vijf decennia later de distilleerderij blijven in familiebezit.

Meer over de producent

Reviews van Hendrick's Orbium Gin

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Hendrick's Orbium Gin:Waarderen Hendrick's Orbium Gin:

4 /5

Vista Kleur is een gin schone look met felle detellos
Neus Geur is zeer bijzonder en zeer intense, frisse geur die komkommers brengt, verse bloemen zoals rozen
Smaak mond is robuust en lekker op hetzelfde moment, overstromingen de mond met de smaak.
Meer zien
,

4 /5

- Het is wat Hendrick's zou smaken als in een parallel universum!
- Orbium is een remake van Gin Hendrick door hun Master Distiller, Lesley Gracie. Ingeprent met extra extracten van kinine, Alsem en Blue Lotus Blossom, het resultaat is een vreemd exquise gin dat ronduit zit op het gehemelte.
- Het is vrijwel zeker niet voor iedereen.
- Orbium bevat dezelfde destillaten als Gin Hendrick's, heeft echter dezelfde opmerkelijke geest die conventies brak door het inbrengen van gin met essenties van komkommer en nam nu genomen gin in een geheel nieuwe richting door het inbrengen van aroma's die traditioneel worden geassocieerd met klassieke gin libations; kinine in tonic (Gin & Tonic) en alsem in Vermouth (Martini Cocktail). Maar het is nog niet helemaal Orbium.
- De toevoeging van Blue Lotus Blossom balanceert prachtig de algehele smaak; maar, de drie-eenheid van essences samen een complex gin met verrassende helderheid en een afwerking die is ongewoon lang. Het resultaat is een onbekende smaak die vreemd vertrouwd karakter ontworpen om open te stellen onontgonnen dimensies van gin als het spiralen van bloemen in een geheel dieper en verleidelijk bitter plaats.
- Hendrick's Gin Orbium
- Orbium afgeleid van het woord 'bol', het meervoud van Orbis en het Latijnse woord voor cirkel. Het is geïnspireerd door Lesley's beschrijving van de reis van de vloeistof. Het vertegenwoordigt de sferische round smaak die Lesley verwijst naar bij het beschrijven van de Hendrick de huisstijl. Het is prachtig gepresenteerd in dezelfde iconische apotheker stijl fles die nu is synoniem met Hendrick's zij het in een weelderig donkerblauw, geïnspireerd door de belangrijkste essentie van Blue Lotus Blossom. Het heeft ook een 'alziend oog' op het etiket als een continue cirkel en een verwijzing naar afgeronde karakter van de vloeistof.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij