Trends:

Gin

Kyrö Napue Small Batch Rye Gin + 2 Copas 50cl

50cl

47,75€ (Richtprijs)

Je hoort vast graag dat…

Ideeën worden geboren op vreemde en prachtige manieren en plaatsen. Zo gebeurde het ook met deze Finse distilleerderij. Het jaar is 2014. Vijf vrienden, een fles roggewhisky, en een sauna. De vraag: als Finland zes keer zoveel rogge consumeert als de rest van de wereld, waarom bestaat er dan geen Finse roggewhisky? Het antwoord: Laten we de eersten zijn die het doen! Zodoende ontstond de Kyrö Distillery Company, in wat voorheen een oude melkstal was. Al in het daarop volgende jaar hadden ze de prijs voor de beste Gin & Tonic in het Verenigd Koninkrijk in de wacht gesleept.

Geboren om te slagen en met zijn eigen gouden medaille veroverd in San Francisco in 2016, is Kyrö Napue Small Batch er om u van uitzonderlijke ervaringen te voorzien. Gemaakt met een basis van rogge, is deze gin gevoed door lokale plantaardige producten zoals duindoorn, bosbessen, en berkenbladeren. Deze combinatie resulteert in de onmiskenbare sensatie van het omhuld zijn door de mist van een Finse bergweide bij zonsopkomst.

Geboren uit vriendschap en het verzorgen van maaltijden voor vrienden, willen wij dat het aan niks ontbreekt wanneer deze gin uitgeprobeerd wordt in de beste gezelschappen. Daarom zijn wij verheugd om twee glazen aan de set toe te voegen. Vul ze beide, en geniet van het aroma van etherische oliën van moerasspirea en citrusnoten. Geniet van de kruidige smaak en ervaar de accenten van peper en rogge op de tong. Reik tot aan de hemel door een takje rozemarijn, een paar bosbessen, en uw favoriete tonicwater toe te voegen.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Kyrö Distillery
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 46.3%
Land: Finland

Bereiding van Kyrö Napue Small Batch Rye Gin + 2 Copas 50cl

Kyrö Napue Small Batch Rye Gin + 2 Copas 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: is licht van kleur.
 • Geur: De neus wordt waargenomen met kruiden en zoete aroma. Met de mix van vanille, etherische oliën, zachte citrus en roze peper.
 • Smaak: in de mond met kruiden full-bodied, met bloemen kwaliteiten, kruiden en zachte aanrakingen van kaneel. Final met een vleugje peper rogge tong.

PRODUCER: Kyrö Distillery. Zijn verhaal begint met de droom van een groep Finse vrienden liefhebbers roggewhisky waarop te midden van een ontspannen gesprek zal betrekking hebben op waarom ontstaan ​​als de Finnen verbruiken zes keer meer rogge dan het gemiddelde van andere landen in de wereld Finland heeft geen roggewhisky zelf. Deze droom werd werkelijkheid in 2014 met zijn eerste distillaten. Kyrö Distillery produceert malt rogge whisky en gin rogge. Voor geval in hun jenevers ze worden alleen gemaakt met volkoren rogge 100% met de lokale plantaardige. Zijn gin Napue won de gouden medaille in de reeks van premium gin San Francisco Wereld Spirit (2016) en in 2015 wonnen ze een meerderheid van stemmen, als de beste gin in de wereld in de International Wine and Spirits Competition.LAND: Finland.

DETAILS van de behandeling: deze gin wordt gemaakt van rogge, gemengde plantaardige lokale vers gedestilleerd waaronder duindoorn, berk bladeren, blad weide en bosbessen en gedroogde kruiden zijn twaalf.

ALCOHOL: 46,3%

Meer zien

Reviews van Kyrö Napue Small Batch Rye Gin + 2 Copas 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kyrö Napue Small Batch Rye Gin + 2 Copas 50cl:Waarderen Kyrö Napue Small Batch Rye Gin + 2 Copas 50cl:

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: is licht van kleur.Geur: De neus wordt waargenomen met kruiden en zoete aroma. Met de mix van vanille, etherische oliën, zachte citrus en roze peper.Smaak: in de mond met kruiden full-bodied, met bloemen kwaliteiten, kruiden en zachte aanrakingen van kaneel. Final met een vleugje peper rogge tong.PRODUCER: Kyrö Distillery. Zijn verhaal begint met de droom van een groep Finse vrienden liefhebbers roggewhisky waarop te midden van een ontspannen gesprek zal betrekking hebben op waarom ontstaan ​​als de Finnen verbruiken zes keer meer rogge dan het gemiddelde van andere landen in de wereld Finland heeft geen roggewhisky zelf. Deze droom werd werkelijkheid in 2014 met zijn eerste distillaten. Kyrö Distillery produceert malt rogge whisky en gin rogge. Voor geval in hun jenevers ze worden alleen gemaakt met volkoren rogge 100% met de lokale plantaardige. Zijn gin Napue won de gouden medaille in de reeks van premium gin San Francisco Wereld Spirit (2016) en in 2015 wonnen ze een meerderheid van stemmen, als de beste gin in de wereld in de International Wine and Spirits Competition.LAND: Finland.DETAILS van de behandeling: deze gin wordt gemaakt van rogge, gemengde plantaardige lokale vers gedestilleerd waaronder duindoorn, berk bladeren, blad weide en bosbessen en gedroogde kruiden zijn twaalf.ALCOHOL: 46,3%
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij