Trends:

Schotland

Larios 1L

1L Inhoud

Larios 1L

18,17€
18,17€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 6 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Larios
Volume: 100cl Andere volumes
Land: Schotland
Larios 1L (18,17€), een gin van distilleerderij Larios uit Schotland. 4,2 puntos sobre 5 es la valoración media de Larios 1L volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Larios 1L

Larios 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: helder en kleurloos als water.
 • Aroma: Een complex en gelaagd boeket. fruitige aroma's worden aangescherpt door bittere sinaasappel, samen met noten van witte bloemen en kruidig, aards koriander.
 • Smaak: Smooth in de mond met een vleugje alcohol vriendelijk aanvankelijk gedomesticeerd. De smaak is bijzonder citrus-gerichte, met tonen van sinaasappel en grapefruit op de voorgrond treden, terwijl andere plantaardige zoals jeneverbes en kaneel aarde komen door harmonische support. De afdronk is lang en evenwichtig met een vleugje slepende schillen van citrusvruchten. Over het geheel genomen een verrassend kwaliteit gin.

PRODUCER: Larios. Larios verhaal begon in 1866, en werd de eerste gin ooit gemaakt in Spanje. Oorspronkelijk opgericht door de Franse wijnmaker Charles Lamothe en zijn Spaanse collega Fernando Jimenez, werd het bedrijf uitgeroepen tot de "Vennootschap Jimenez en Lamothe." De distilleerderij werd omgedoopt tot na de derde Markies Larios Jose Aurelio Larios kocht het bedrijf.

LAND: Spanje.

ONTWIKKELING: Het geheim van Larios Gin begint met hoogwaardige ingrediënten, waaronder sinaasappelschil, koriander, kaneel en jeneverbessen. Gin ondergaat een dubbel destillatieproces koper destillatie kolven. Destillatie twee keer brengt Larios 1L Een soepele en evenwichtige smaak. De blitse nieuwe fles ontwerp markeert een nieuwe een nieuwe moderne tijd en streeft naar de jongere generatie gin drinkers aan te trekken.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

De producent

Larios

Larios

Larios is de Middellandse Zee Genève dat vele generaties heeft begeleid sinds haar geboorte in Malaga in 1866.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Larios 1L

4.2

5 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Larios 1L:Waarderen Larios 1L: