• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Larios London Dry Gin 1L

Larios (Gin)

18,80€ + 21,78€ Verzending (4 - 6 dagen)

112,80€ + 36,30€ Verzending (4 - 6 dagen)

225,60€ + 60,50€ Verzending (4 - 6 dagen)

18,80/stuk

Verzending: LaVinateria NL (Spanje)

Je ontvangt 0.25 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Larios vervaardigt Larios London Dry Gin 1L (18,80€), een gin London Dry van oorsprong uit Spanje met 37.5º alcoholgraad.

Kenmerken · Larios London Dry Gin

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Larios
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Spanje
Serveertemperatuur: 9-10ºC
Aantal Distillaties: 2 Distillaties
Soorten Gin: London Dry
Naar Botanische Soort: Citrusachtig

Beschrijving · Larios

Larios London Dry Gin 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Transparant en helder.
 • Neus: Aroma van sinaasappel en citroen; licht kruidig ​​met zachte bloemige noten.
 • Smaak: Verfrissend, met plantaardige en een vleugje zoetheid goed gebalanceerd. Uiteindelijke droge en aanhoudende.

PRODUCER: Larios in Malaga werd in 1866 opgericht door de Franse ondernemer Charles Lamothe en zijn Spaanse partner Pedro Jimenez; maar in eerste instantie begonnen ze onder de naam Jimenez & Lamothe, een bedrijf dat zich toelegt op distillatie en rijping van wijn en brandewijn. In 1916 werd het overgenomen door de Marquis de Larios en het is daar dat de naam van Larios y Cia verandert.; Het was echter pas in 1980, toen zijn gin wordt de best-selling in heel Spanje, en ingewijden van de evolutie van de distilleerderij. Dit bedrijf wordt gekenmerkt door het op de markt brengen van producten van hoge kwaliteit, ontwikkeld door middel van een grondige en zorgvuldige selectie van de grondstoffen, en een exclusieve permanente controle door hun laboratoria gedurende het gehele proces. Sinds 2005 behoort het tot Beam Global Spirits & Wine.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Voor de bereiding ervan worden gebruikt negen plantaardige zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit: jeneverbes, citroenschil, zoethout, koriander, engelwortel en zaden, amandel, lis wortel en bittere sinaasappelschil. dubbel gedestilleerd in koperen ketels jeneverbes.

ALCOHOL: 40%

Larios

Larios is de Middellandse Zee Genève dat vele generaties heeft begeleid sinds haar geboorte in Malaga in 1866. De Middellandse Zee is uitgegroeid tot de aard van Larios, met de meest emblematische Spaanse gin symboliseert en roept gevoelens van hun plaats van herkomst. Elk van de jenevers ademen...

Larios Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Larios London Dry Gin 1L

Vino Premier

Gepubliceerd op 09.29

4/5

Larios London Dry Gin 1L

GENEVA LARIOS 1 LITER London Dry Gin Gin Larios 1 liter heeft twee destillaties ingrediënt dat zijn, in de eerste jeneverbessen en tweede bittere sinaasappelen en citroenen Mediterrane Haïti. De oorsprong van de Geneva Larios dateert uit de late negentiende eeuw, in het bijzonder 1866, toen de Franse onderneming Charles Lamothe ondernemer en zijn Spaanse partner in Malaga Pedro Jimenez richtte een bedrijf dat zich toelegt op de distillatie en rijping van wijn en brandewijn. Sinds 2005 behoort het tot Beam Global Spirits & Wine, die merken zoals Jim Beam, DYC, oprichter bezit. . . Een klassieke Spaanse jenevers kunt u bijna elke bar. Dienen deze wijn een temperatuur tussen 9s en 10s C. PAIRING GENÈVE: Het wordt bijzonder aanbevolen voor de klassieke Gin Tonic. PROEFNOTITIES GENEVA: Uitzicht: Met het oog schoon, helder en kristallijn presenteert. Neus: presenteert met lichte citroengeur. Smaak: De smaak is bitter, maar milde smaak. Alcoholische afstuderen Genève Larios 1 liter: 00 graden 40. Als u vragen hebt bij het kopen van Geneva Larios 1 liter, contact opnemen met de sommelier van onze online wijnwinkel en zal u adviseren vrijblijvend.

Meer meningen over Larios London Dry Gin 1L

Robert Battersea

Gepubliceerd op 00.17

5 /5

Zeer mooie gin! Heb het vaak gehad!
Mark Howarth

Gepubliceerd op 08.57

4 /5

Uitstekende prijs gin zelfs inclusief verzendkosten voor een 3 fles orde
Gordon Rowe

Gepubliceerd op 14.31

5 /5

Net zo goed als altijd
Gerelateerde meer opinies over Larios London Dry Gin 1L »

Samenvatting van beoordelingen

(57 meningen)
 • 5 sterren
  30
 • 4 sterren
  26
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.5/5

Op basis van 57 comments »

Top aanbiedingen Gin