Trends:

Spanje

Larios

70cl Inhoud

Larios

23,49€
23,49€
Winkel: Odyssée-Vins NL (Frankrijk) Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 22,20€

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Larios
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Spanje
Gin vervaardigd door Larios (23,49€), Larios is een gedistilleerde drank vervaardigd in Spanje die een alcoholgraad van 37.5º bevat. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Larios bij Drinks&Co.

Omschrijving van Larios

Larios

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Larios is een kleurloos, doorzichtig mengsel.
 • Aroma: De verfrissende citrusgeur binnenvalt de neus, compleet met wilde jeneverbes en bloemige noten.
 • Smaak: droge mond, met citrus punch klassieke London Dry Gin. Zacht, zijdeachtig en verfrissend. De finish is lang, droog en persistent, en glad.

PRODUCER: Larios.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Trots en erfenis van de Lange familie tenten, is gespecialiseerd in de geest gin bedrijf heeft zijn naam geplaatst, zoals de beste mediterrane gin verkocht in de regio Malaga en de rest van Spanje. Met een nieuwe en levendige en jonge presentatie nieuw leven wordt ingeblazen zijn beroemde Larios gin geïnspireerd door het gevoel en de smaken van de Middellandse Zee, London Dry Larios. Dit is een hoge kwaliteit geest gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Botanicals gebruikt, wilde jeneverbes, koriander en sinaasappelschil, bestaan ​​uit de essentie van de Middellandse Zee. Water wordt alleen gebruikt na de tweede destillatie om een ​​soepele kwaliteit te waarborgen. Meer aan de zachte kant, deze jenever is perfect voor een beetje tonic, een vleugje citroen en een beetje sinaasappelschil, en je hebt de ideale locatie voor een hete zomer 's middags in het zwembad verfrissing.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

De producent

Larios

Larios

Larios is de Middellandse Zee Genève dat vele generaties heeft begeleid sinds haar geboorte in Malaga in 1866.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Larios

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Larios:Waarderen Larios:

4 /5

1866 Larios Brandy cognac is een grote reserve, onderscheiden en gewaardeerd om zijn goede balans en zachtheid, evenals zijn meer dan 100 jaar traditie en kwaliteit.
Larios maakt deel uit van de distilleerderij. Deze cognac is van oudsher bekend als Larios, 1886, na de overname van het merk door Fortune Brands groep, deze klassieke brandy Malaga vandaag opgeroepen Brandy 1866.
PAIRING:
1866 Larios Brandy moet alleen of met ijs tot zijn volheid te genieten worden genomen.
PROEFNOTITIES:

Uitzicht: Gezien er donker amber gejodeerd mahonie reflecties.
Neus: Het heeft geur van hout, vanille en noten.
Smaak: Het heeft veel persoonlijkheid en macht en blijft lang in de mond.
Alcohol Brandy 1866 Larios: 40 graden.
Meer zien
,

4 /5

Merk: LARIOS | Land: Spanje | Type: Gin London Dry Gin | Volume: Bottle (70cl) | School Alcohol: 37. 5% / Vol. | Beschrijving: Larios Dry Gin is anders dan andere jenevers zijn extreme zuiverheid: zij estélaboré van neutrale alcohol en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Dus hij heeft deze kwaliteit van bitterheid maar zonder agressiviteit. Het zendt unedélicate citroenachtige smaak die smeekt om te diffunderen in het paleis. Ten slotte is het krachtige en blijvende mond. Larios Dry Gin is het ideale ingrediënt voor vele cocktails zoals Larios Dry Gin bruist. | Verkoop verboden voor minderjarigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink responsibly
Meer zien
,