Trends:

Engeland

Mom God Save The Gin

70cl

Mom God Save The Gin

27,58€
27,58€
Winkel: Vinoteca Collado NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 19,90€

Je hoort vast graag dat…

Mom God Save The Gin is de Premium gin welke onlangst door González Byass gelanceerd werd en gekend is als de kleine zus van de Gin London No. 1. Wil je nu een gin tonic proeven?

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: González Byass
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 39,5%
Land: Engeland
Soorten Gin: London Dry

Beschrijving van Mom God Save The Gin

Mom God Save The Gin

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Roze.
 • Neus: De neus kan de aroma's van bessen die een verrukkelijke aanraking aan deze gin, bijna doet denken aan de geur van aardbei snoep ruiken.
 • Smaak: omhullende noten van de jeneverbes emerge echter sterk verzacht door rode vruchten, gedomineerd door aardbeien en frambozen. zacht, rond en zeer zoete smaak, deze jenever heeft een ongegeneerd vrouwelijk karakter.

PRODUCER: González Byass wijnmakerij is een van de bekendste producenten van sherry in Spanje. De oorsprong teruggaat tot 1835, toen Manuel María González Angel, schonk het leven aan deze activiteit die later de Britse acteur Robert Blake Byass samengevoegd. Het bedrijf werd verder uitgebreid door de tweede generatie van de familie Gonzalez, waaronder Críspulo Manuel Gonzalez en Soto. De familie Gonzalez huurde de exclusieve controle van het bedrijf in 1988 en produceert tot Tio Pepe sherry.

LAND: Verenigd Koninkrijk.

Details van de productie: A premium gin gemaakt met exotische kruiden en bessen. Na een viervoudige distillatie, waardoor de gladheid en de kwaliteit van jenever, dat is doordrenkt in de plantkunde en in het bijzonder met rode vruchten te benadrukken dat zowel de neus is voor het gehemelte. Ontworpen voor vrouwen, het komt ter ere van de koningin en haar motto is: "God save the gin"

ALCOHOL: 39,5%

Meer zien

De producent

González Byass

González Byass

Gonzalez Byass geboren in 1835, toen de jonge Manuel María González Angel bereikt Jerz bereid zijn om een ​​plaats te maken in de welvarende en bloeiende Sherry business. Aangemoedigd door de verdere ontwikkeling van de export dat jaar een kleine wijnmakerij verworven, en begon te ontwikkelen en hun eigen wijnen te exporteren. 20 jaar later in 1855 en het groeiende succes van zijn bedrijf, Manuel Maria Gonzalez Angel besloten om samen te werken met de heer Robert Blake Byass, zijn agent in Engeland, en daarmee de onderneming González Byass.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Mom God Save The Gin

4.4

21 klantbeoordelingen
 • 5
  7
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mom God Save The Gin:Waarderen Mom God Save The Gin:

5/5

Verpakking zeer goed product is uitstekend
Meer zien,

Mom God Save The Gin

4 /5

- MOM, The Queen of Gins, werd opgericht met als doel het breken van stereotypen. Glad, maar onderscheidend, aristocratische en plebejer, elegant en opstandig. Het ontwerp, zwart en magenta, is bedoeld om de dualiteit van de Britse karakter ervan: traditie en moderniteit.
- Het resultaat is een premium gin gemaakt met rode bessen en exotische plantaardige producten die opgaan in een extreem zacht drankje. Zijn opwindende persoonlijkheid het gevolg is van het inbrengen van de gin met rode bessen na vier destillatie in koperen ketels. Van nu af aan zal gin-tonic aromatisch en fruitig zijn.
- MOM straalt een vrouwelijk, modieus en verfijnd gevoel, allemaal met een transgressieve touch. God Save the Gin!
Meer zien
,

Mom Gin

5 /5

Mooie gin. Perfect in balans. Smaakt heerlijk met bevroren aardbeien
Meer zien
,
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis