Porter's Gin

Porter's Gin (Gin)

42,18€ + 12,98€ Verzending (7 - 10 dagen)

253,08€ + 12,98€ Verzending (7 - 10 dagen)

253,08€ + 12,98€ Verzending (7 - 10 dagen)

42,18/stuk

Verzending: TheDrinkShop NL (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.56 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 6 stuks!

Porter's Gin vervaardigt deze Porter's Gin (42,18€), een gin geproduceerd in Engeland met een alcoholgraad van 41.5º. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Porter's Gin met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Porter's Gin

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Porter's Gin
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 41.5%
Land: Engeland

Beschrijving · Porter's Gin

Porter's Gin

PROEFNOTITIES:

 • View: Het is glashelder, schoon en helder.
 • Neus: Het heeft een zeer elegante neus, bijna avant-garde. Je hebt een goede aardse diepte en zeer frisse citrus merken. Het is zeer mooi.
 • Smaak: Dit is een unieke gin, die afhankelijk is van de fijnheid en specerijen. Zijn pittige roze peper en kaneel passen perfect met citrus. Alles is zeer evenwichtig. De afwerking is schoon en fris, wat suggereert mineur nootmuskaat.

PRODUCTION: Dit is de eerste distilleerderij Alberdeen, Schotland. Het werd ontworpen en geproduceerd door de talentvolle Ben Iravani Josh Lawrence Rennie en Alex, drie vrienden gepassioneerde gin die tot doel hadden de perfecte drankje dat altijd van had gedroomd te ontwikkelen. De uitdaging is voldaan grotendeels door dit gin is niet alleen lekker, maar ook van superieure kwaliteit.

LAND: Schotland

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het komt uit de tarwekorrel 100% Britten. Het werd ontworpen in 2009, maar was pas vanaf 2015, als gevolg van het grote werk dat is gelanceerd om het perfect te maken. De destillatie wordt twee keer gedaan. Het is in eerste instantie onder toezicht van de distilleerder Dermot Hegarty en gin is in Aberdeen met de nieuwe micro-distilleerderij gin Porter verstuurd naar roze peper en andere specerijen die het uniek maken te nemen.

ALCOHOL: 41,5%

Porter's Gin

Porter's Gin Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Porter's Gin

Thedrinkshop

Gepubliceerd op 05.18

4 /5

- Porter's Gin is een mix van oud en nieuw. Unbound van conventionele methoden, creëerden ze hun gin met behulp van een combinatie van zowel moderne als traditionele technieken.
- De plantaardige ingrediënten gebruikt om dit prachtige gin te maken zijn: Juniper, engelwortel, amandel, koriander, zoethout, citroen, sinaasappel, boedha's hand, roze peper, lis wortel, cassia schors en kaneel.
- De verkregen gin heeft een vette jeneverbes lichaam en unieke citrus profiel.
- Gedistilleerd met 100% Britse korreltarwe geest.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Gin