Trends:

Spanje

Puerto de Indias Guadalquivir

70cl

Puerto de Indias Guadalquivir

19,92€
19,92€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Puerto de Indias
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Spanje
Gin vervaardigd door Puerto de Indias (19,92€), Puerto de Indias Guadalquivir is een gedistilleerde drank vervaardigd in Spanje en waarvan het alcoholgehalte 37.5º is. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Puerto de Indias Guadalquivir met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Beschrijving van Puerto de Indias Guadalquivir

Puerto de Indias Guadalquivir

PROEFNOTITIES:-Kleur: Oranje met gouden reflecties.-Olor: Het heeft frisse aroma's en glad, met hints van rijpe perzik, gedroogde pruimen, citrus, jeneverbes, vlierbloesem, sinaasappel en citroen.-Taste: Het heeft een milde smaak en evenwichtig in de mond, met vlierbloesem evenwichtige textuur en aangename tonen van citrus, perzik, sinaasappel, citroen, jeneverbes en.

PRODUCER: Puertas de Indias.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit is een premium gin gemaakt via de traditionele productiemethoden. Het zorgt voor een zorgvuldige voorbereiding, met een mix van plantaardige zoals jeneverbes, vlierbloesem en fruitige aroma's die afkomstig zijn van hoogwaardige grondstoffen zoals perzik en oranje. Destillatie optreedt in koperen ketels.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

De producent

Puerto de Indias

Puerto de Indias

"Puerto de Indias is een Premium Gin vervaardigd in Carmona (Sevilla) in één van de oudste en meest traditionele distilleerderijen van Andalusië. De naam heeft betrekking op de ontdekking van Amerika toen Sevilla werd steeds een van de belangrijkste handelsplatform poorten voor de uitwisseling van goederen tussen Spanje en de Nieuwe Wereld.

Meer over de producent

Reviews van Puerto de Indias Guadalquivir

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Puerto de Indias Guadalquivir:Waarderen Puerto de Indias Guadalquivir:

4 /5

Gin Puerto de Indias Guadalquivir Het merk Sevilla Puerto de Indias, de maker van de eerste jenever aardbei markt, heeft een nieuwe Premium ras genaamd Guadalquivir, een distillaat van 37 ontwikkeld, 5 graden gericht op het houden van de consumenten gin bereid zijn om nieuwe ervaringen te proberen . De overheersende aanwezigheid van fruitige perzik gaat gepaard met een vleugje vlierbloesem, die contacten onderhoudt tussen de zoetheid en verfrissende citrus smaak van oranje.
Meer zien
,

4 /5

fruitigheid, perzik en oranje

land Spanje
ALCOHOL: 37. 5
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij