Trends:

Japan

Roku Gin

70cl

Roku Gin

29,34€ 25,79€
25,79€ 29,34€
Winkel: Vinoteca Collado NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 19,90€

-12%

Je hoort vast graag dat…

Gin Roku ontleent zijn naam aan het Japanse woord voor zes, "Roku". Wat meer is, dit aantal is centraal dit product. Sterker nog, het heeft zes essentiële ingrediënten: Sakura bloem, Yuzu schil, Sansho peper, Sakura blad, Sencha thee en Gyokuro thee. Volgens dezelfde logica, de fles een zeshoek. Ten slotte is het totale ontwerp is beslist Japans met haar label in washi papier bedekt met traditionele kalligrafie.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Suntory
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43%
Land: Japan

Beschrijving van Roku Gin

Roku Gin

PROEFNOTITIES VAN Roku Gin :

 • Kleur: transparant
 • Geur: aroma van kersenbloesem, citroen, grapefruit en peper
 • Smaak: evenwichtige, zachte, frisse en honingzoete, citrustonen van sinaasappel en yuzu en pittige koriander, paprika's met bloemige noten

PRODUCENT: Suntory

COUNTRY: Japan

DETAILS VAN ONTWIKKELING: 6 Japanse plantkundigen gekweekt in de prachtige natuur van Japan

Sakura bloesem, Sakura blad, Yuzu schil, Sencha thee (groene thee), Gyokuro thee (geraffineerde groene thee) en Sanshō peper.

Zes Japanse plantkundigen gekweekt voor vier seizoenen, de zes Japanse botanici zijn zorgvuldig geselecteerd om ROKU, Japan's authentieke ambachtelijke jenever te creëren.

Elke botanicus is geoogst op het hoogtepunt van zijn seizoen om de beste smaak en destillaat te extraheren om de zegeningen van de natuur volledig te belichamen.

De oogst van de vier seizoenen is gemengd om de uitgebalanceerde smaak van ROKU te creëren.

ALCOHOL-MATE: 43%

Meer zien

De producent

Suntory

Suntory

Suntory is een Japanse brouwerij en stokerij. Opgericht in 1899 Suntory begon als een winkel met geïmporteerde wijnen. In 1924 de eerste Japanse distilleerderij -Destilería Yamazaki- begint produceren malt whisky. Vijf jaar later, voor het eerst verkocht in Japan Suntory Whisky whisky Shirofuda (White Label) het zijn de eerste Japanse whisky binnenlandse productie. In 1963 veranderde het bedrijf haar naam in Suntory.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Roku Gin

4.2

19 klantbeoordelingen
 • 5
  2
 • 4
  16
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Roku Gin:Waarderen Roku Gin:

5/5

¿Japanse Genève? Met bekendheid met de Japanse whisky had het te proberen, en is een succes geworden. Omdat je de doos open je weet dat je te maken hebt met iets speciaals. De fles weegt, is van zeer goede kwaliteit en design is gewoon spectaculair. Ik was verrast dat de schroef dop. . . maar ik heb gezocht google en het is normaal in de Japanse markt. Ik wachtte geduldig op de komst van het weekend om het te testen en riep een paar vrienden voor het moment. . . Succes! Nu kan ik zeggen dat ik tegen waarschijnlijk de beste gin 'die ik ooit heb geproefd !! En niet alleen denken, hebben we verliefd geworden. Niets te maken met de rest van jenevers, likeuren begrijpen dat de Japanners zijn zo in de mode en zijn zo kostbaar. Ik denk dat het is goedkoop, want voor het Spanje van start, want buiten is bijna het dubbele, dus het is een goed moment om het afgelopen gin te testen. Gezondheid !!
Meer zien,

Increíble...

5 /5

Het is meer dan heerlijk
Meer zien
,

Roku Gin The Craft Gin

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Roku Gin :Kleur: transparantGeur: aroma van kersenbloesem, citroen, grapefruit en peperSmaak: evenwichtige, zachte, frisse en honingzoete, citrustonen van sinaasappel en yuzu en pittige koriander, paprika's met bloemige notenPRODUCENT: SuntoryCOUNTRY: JapanDETAILS VAN ONTWIKKELING: 6 Japanse plantkundigen gekweekt in de prachtige natuur van JapanSakura bloesem, Sakura blad, Yuzu schil, Sencha thee (groene thee), Gyokuro thee (geraffineerde groene thee) en Sanshō peper.Zes Japanse plantkundigen gekweekt voor vier seizoenen, de zes Japanse botanici zijn zorgvuldig geselecteerd om ROKU, Japan's authentieke ambachtelijke jenever te creëren.Elke botanicus is geoogst op het hoogtepunt van zijn seizoen om de beste smaak en destillaat te extraheren om de zegeningen van de natuur volledig te belichamen.De oogst van de vier seizoenen is gemengd om de uitgebalanceerde smaak van ROKU te creëren.ALCOHOL-MATE: 43%
Meer zien
,

3 /5

Meer zien
,

Heerlijk

Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis