Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

38,00€ + 6,45€ Verzending (6 dagen)

38,00/stuk

Verzending: Garrafeira Nacional (Portugal)

Je ontvangt 0.51 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 8 stuks!

Kopen Meer prijzen zien »

Gin Sharish Dark Sky 50cl (38,00€), gedistilleerde drank vervaardigd in Portugal. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Sharish Dark Sky 50cl met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · Sharish Dark Sky

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Volume: 50cl
Land: Portugal

Sharish Dark Sky 50cl beschrijving

Sharish Dark Sky 50cl

PROEFNOTITIES

 • Kleur: Licht en helder
 • Aroma: Een scherpe citrusgeur met hints van aardse korianderzaad notabelen
 • Smaak: Dark Sky Sharish presenteert in eerste instantie een prominente jeneverbes smaak met mooie lagen van citroen en citrus oranje, met een vleugje kaneel en kruidnagel. Uitstekende geserveerd op de rotsen met een schijfje appel de unieke combinatie van smaak uit te brengen.

PRODUCER: Gin Sharish

LAND: Portugal

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gin Sharish, die zijn naam krijgt van het dorp van Monsaraz, werd opgericht door Antonio Cuco. Hoewel de oprichter van de distilleerderij is opgegroeid in deze beroemde wijnstreek, die altijd een affiniteit voor gin heeft gehad. De basis voor de donkere lucht gin is een atypische mengsel van 50% melasse, 35% rijst, tarwe en 70%. Elk werden gekozen omdat de enige effecten op de onderliggende structuur van jenever. Donkere hemel bevat 14 botanische waaronder jeneverbes, vanille, kaneel, koriander, appels, kardemom, mandarijn schil, citroen verbena, citroenschil. Ze vermalen plantaardige en afzonderlijk en in verschillende lengtes gedestilleerd per-variërend van een minimum van 30 dagen negen maanden. Alle plantaardige werden gekweekt door henzelf en voor de distilleerders zorgvuldig uitgekozen. Dit is een limited edition gin met een fles cam match.

ALCOHOL: 40%

Meer meningen over Sharish Dark Sky 50cl

Gepubliceerd op 13.10

4/5

PROEFNOTITIESKleur: Licht en helderAroma: Een scherpe citrusgeur met hints van aardse korianderzaad notabelenSmaak: Dark Sky Sharish presenteert in eerste instantie een prominente jeneverbes smaak...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Sharish Dark Sky 50cl »

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »