Trends:

Gin

Sharish Dark Sky 50cl

50cl

38,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: António Cuco
Volume: 50cl
Land: Portugal
António Cuco is de vervaardiger van deze Sharish Dark Sky 50cl , een gin vervaardigd in Portugal. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Sharish Dark Sky 50cl met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Bereiding van Sharish Dark Sky 50cl

Sharish Dark Sky 50cl

PROEFNOTITIES

 • Kleur: Licht en helder
 • Aroma: Een scherpe citrusgeur met hints van aardse korianderzaad notabelen
 • Smaak: Dark Sky Sharish presenteert in eerste instantie een prominente jeneverbes smaak met mooie lagen van citroen en citrus oranje, met een vleugje kaneel en kruidnagel. Uitstekende geserveerd op de rotsen met een schijfje appel de unieke combinatie van smaak uit te brengen.

PRODUCER: Gin Sharish

LAND: Portugal

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gin Sharish, die zijn naam krijgt van het dorp van Monsaraz, werd opgericht door Antonio Cuco. Hoewel de oprichter van de distilleerderij is opgegroeid in deze beroemde wijnstreek, die altijd een affiniteit voor gin heeft gehad. De basis voor de donkere lucht gin is een atypische mengsel van 50% melasse, 35% rijst, tarwe en 70%. Elk werden gekozen omdat de enige effecten op de onderliggende structuur van jenever. Donkere hemel bevat 14 botanische waaronder jeneverbes, vanille, kaneel, koriander, appels, kardemom, mandarijn schil, citroen verbena, citroenschil. Ze vermalen plantaardige en afzonderlijk en in verschillende lengtes gedestilleerd per-variërend van een minimum van 30 dagen negen maanden. Alle plantaardige werden gekweekt door henzelf en voor de distilleerders zorgvuldig uitgekozen. Dit is een limited edition gin met een fles cam match.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Sharish Dark Sky 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sharish Dark Sky 50cl:Waarderen Sharish Dark Sky 50cl:

4 /5

PROEFNOTITIESKleur: Licht en helderAroma: Een scherpe citrusgeur met hints van aardse korianderzaad notabelenSmaak: Dark Sky Sharish presenteert in eerste instantie een prominente jeneverbes smaak met mooie lagen van citroen en citrus oranje, met een vleugje kaneel en kruidnagel. Uitstekende geserveerd op de rotsen met een schijfje appel de unieke combinatie van smaak uit te brengen.PRODUCER: Gin SharishLAND: PortugalDETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gin Sharish, die zijn naam krijgt van het dorp van Monsaraz, werd opgericht door Antonio Cuco. Hoewel de oprichter van de distilleerderij is opgegroeid in deze beroemde wijnstreek, die altijd een affiniteit voor gin heeft gehad. De basis voor de donkere lucht gin is een atypische mengsel van 50% melasse, 35% rijst, tarwe en 70%. Elk werden gekozen omdat de enige effecten op de onderliggende structuur van jenever. Donkere hemel bevat 14 botanische waaronder jeneverbes, vanille, kaneel, koriander, appels, kardemom, mandarijn schil, citroen verbena, citroenschil. Ze vermalen plantaardige en afzonderlijk en in verschillende lengtes gedestilleerd per-variërend van een minimum van 30 dagen negen maanden. Alle plantaardige werden gekweekt door henzelf en voor de distilleerders zorgvuldig uitgekozen. Dit is een limited edition gin met een fles cam match.ALCOHOL: 40%
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij