Trends:

Gin

Strathearn Scottish Gin

70cl

34,03€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Strathearn Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 47%
Land: Schotland
Strathearn Distillery heeft deze Strathearn Scottish Gin vervaardigd, een gin afkomstig uit Schotland en waarvan het alcoholgehalte 47º is. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Strathearn Scottish Gin met 4 punten uit 5.

Bereiding van Strathearn Scottish Gin

Strathearn Scottish Gin

PROEFNOTITIES:

 • Smaak: een zachte start en zoet, een licht gevoel en kruidig.

PRODUCER: Strathearn.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN BEREIDING wordt geproduceerd met behulp 500L en 50L stills. Deze combinatie van destillatie stelt ons in staat het creëren van een gin jeneverbes evenwichtig en full-bodied, andere plantaardige producten omvatten korianderzaad, engelwortel, lis wortel, calamus wortel, korrels van het paradijs, sinaasappelschil, rozenblaadjes en bramen .

ALCOHOL: 47%

Meer zien

Reviews van Strathearn Scottish Gin

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Strathearn Scottish Gin:Waarderen Strathearn Scottish Gin:

4 /5

- Elk van jenevers Strathearn wordt echt handgemaakt en kleine partij met elke partij de productie van slechts 280 flessen.
- Hun jenevers worden gedistilleerd met passie, gemaakt met vaardigheid en gebotteld met trots. Hun Schotse gin wordt gemaakt met zowel 500L en 50L stills. Deze combinatie van destillatie stelt ons in staat om een ​​zeer volle en evenwichtige jeneverbes geleid gin te maken, andere plantaardige producten omvatten korianderzaad, engelwortel, lis wortel, calamus wortel, korrels van het paradijs, sinaasappelschil, rozenblaadjes, en honingbes.
- Strathearn Schotse gin sterk jeneverbes leiding.
- Een gladde, zoete startschakelaars een lichte peperige mondgevoel die wordt gevolgd door een zachte sorbet afwerking als de citrus ontwikkelt naar het einde.
- Beste uitgegoten over ijs in een stenen glas en gevuld met uw favoriete tonic. Garneer met een paar jeneverbessen en een twist van sinaasappelschil voor de perfecte verfrissende G & T.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij