Trends:

Schotland

Tanqueray Flor de Sevilla 1L

1L Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volume: 100cl Andere volumes
70cl en 75cl
Alcoholpercentage: 43%
Land: Schotland
Tanqueray Gordon & Co heeft deze Tanqueray Flor de Sevilla 1L (23,75€) vervaardigd, een gin afkomstig uit Schotland en waarvan het alcoholgehalte 43º is. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Tanqueray Flor de Sevilla 1L met 4 punten uit 5.

Beschrijving van Tanqueray Flor de Sevilla 1L

Tanqueray Flor de Sevilla 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: bleek, schoon en helder oranje.
 • Neus: complex en fruitig aroma.
 • Smaak: smaak met citrus noten van bittere sinaasappel en jeneverbes.

PRODUCER: Tanqueray.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: gemaakt met Sevilla sinaasappels, oranjebloesem, botanische en natuurlijke kleur van een citrus, fruitige en sprankelende smaak die is getint met de geur van de 4 gebalanceerde botanische London Dry Gin uit dezelfde distilleerderij te bieden.

PAIRING: ideaal om gin & tonic met premium tonic en een schijfje sinaasappel sap over het mengsel te genieten en gebruikt als smaakmaker.

ALCOHOL: 41,3%

Meer zien

De producent

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Tanqueray Flor de Sevilla 1L

4

4 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Tanqueray Flor de Sevilla 1L:Waarderen Tanqueray Flor de Sevilla 1L:

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: bleek, schoon en helder oranje.
 • Neus: complexe aroma, fruitige noten excelleren.
 • Smaak: citrus noten van bittere sinaasappel en jeneverbes.

PRODUCER: Distilleerderij Tanqueray.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Gedistilleerd gebaseerd jeneverbes en beter water. Latere toevoeging van botanici, waar Sevilla sinaasappels overheersen.

PAIRING: ideaal om gin & tonic met premium tonic en een schijfje sinaasappel geperst over de mengsel te genieten en gebruikt als smaakmaker

ALCOHOL: 41,3%

Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: bleek, schoon en helder oranje.Neus: complex en fruitig aroma.Smaak: smaak met citrus noten van bittere sinaasappel en jeneverbes.PRODUCER: Tanqueray.LAND: Schotland.DETAILS VAN DE PRODUCTIE: gemaakt met Sevilla sinaasappels, oranjebloesem, botanische en natuurlijke kleur van een citrus, fruitige en sprankelende smaak die is getint met de geur van de 4 gebalanceerde botanische London Dry Gin uit dezelfde distilleerderij te bieden.PAIRING: ideaal om gin & tonic met premium tonic en een schijfje sinaasappel sap over het mengsel te genieten en gebruikt als smaakmaker.ALCOHOL: 41,3%
Meer zien
,