Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Schotland

Tanqueray Malacca Gin 1L

1L

Tanqueray Malacca Gin 1L

27,90€
27,90€
Winkel: Urban Drinks NL Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 1 - 3 dagen (weekdagen)
Verzendkosten: 9,90€

Mooi om te weten...

Charles Tanqueray ontwierp zijn Tanqueray Malacca na een reis naar Maleisië in 1839. Het werd pas in 2000 op de markt gebracht en het recept voor Malakka is erg geheim. Alles wat we weten is dat het vier keer gedestilleerd wordt in het antieke Oude Tom distilleertoestel, dat zich nog steeds bevindt in de destilleerderij.

Tanqueray Malacca heeft minder krachtige juniper-noten dan de andere gins van het merk. De meest opvallende zijn de kruidige en bloemige tonen. Het rijke boeket bevat aroma's van limoen, lavendel, jasmijn, koriander, kruidnagel, kaneel en peper, die in de mond een droge gewaarwording achterlaten, aanvankelijk zoet en bitter op de afdronk.

Tanqueray Malacca is een van de meest geliefde producten van barmannen over de hele wereld, uitstekend geschikt voor verfijnde cocktails.

Meer zien

Kenmerken

Andere Wijnjaren: Andere wijnjaren
Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Tanqueray
Inhoud: 100cl
Alcoholpercentage: 41.3%
Land: Schotland

Beschrijving

Tanqueray Malacca Gin 1L

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Tanqueray Malacca Gin 1L is kleurloos.
  • Geur: Het aroma van deze premium gin is citrus en fruitig.
  • Mond: De plantaardige ingrediënten gebruikt om de Tanqueray Malakka te maken zijn geheimen die worden gebruikt in de rest van Tanqueray jenevers.

Proef met merkbare citrus en fruitige, gaat vrijwel onopgemerkt jeneverbes, wat resulteert in zacht en zoet, met een zekere bittere einde.

LAND: Schotland

ALCOHOL: 40% Vol

Meer zien

De producent

Tanqueray

Tanqueray

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

Meer over de producent

Reviews van Tanqueray Malacca Gin 1L

0 klantbeoordelingen

Andere producten van dezelfde distilleerderij