Trends:

Schotland

Tanqueray Malacca Gin 1L

1L Inhoud

Tanqueray Malacca Gin 1L

32,31€
32,31€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 4 eenheden

Je hoort vast graag dat…

Charles Tanqueray ontwierp zijn Tanqueray Malacca na een reis naar Maleisië in 1839. Het werd pas in 2000 op de markt gebracht en het recept voor Malakka is erg geheim. Alles wat we weten is dat het vier keer gedestilleerd wordt in het antieke Oude Tom distilleertoestel, dat zich nog steeds bevindt in de destilleerderij.

Tanqueray Malacca heeft minder krachtige juniper-noten dan de andere gins van het merk. De meest opvallende zijn de kruidige en bloemige tonen. Het rijke boeket bevat aroma's van limoen, lavendel, jasmijn, koriander, kruidnagel, kaneel en peper, die in de mond een droge gewaarwording achterlaten, aanvankelijk zoet en bitter op de afdronk.

Tanqueray Malacca is een van de meest geliefde producten van barmannen over de hele wereld, uitstekend geschikt voor verfijnde cocktails.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 41.3%
Land: Schotland

Omschrijving van Tanqueray Malacca Gin 1L

Tanqueray Malacca Gin 1L

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Tanqueray Malacca Gin 1L is kleurloos.
 • Geur: Het aroma van deze premium gin is citrus en fruitig.
 • Mond: De plantaardige ingrediënten gebruikt om de Tanqueray Malakka te maken zijn geheimen die worden gebruikt in de rest van Tanqueray jenevers.

Proef met merkbare citrus en fruitige, gaat vrijwel onopgemerkt jeneverbes, wat resulteert in zacht en zoet, met een zekere bittere einde.

LAND: Schotland

ALCOHOL: 40% Vol

Meer zien

De producent

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Tanqueray Malacca Gin 1L

4

10 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Tanqueray Malacca Gin 1L:Waarderen Tanqueray Malacca Gin 1L:

4 /5

Tanqueray Malakka Gin werd oorspronkelijk geproduceerd voor de Amerikaanse markt in 2000 naar aanleiding van een recept van 1839 van Charles Tanqueray gestopt met het maken in 2004. zeer gewild bij verzamelaars. Tanqueray Malacca formule is geheim, net als alle Tanqueray Malakka gin, maar des te opmerkelijker citrus aroma's en fruitige smaak die weinig jeneverbes en zoete tonen verlaat.
De geschiedenis van het merk Tanqueray gaat terug tot 1830 toen Charles Tanqueray stichtte een kleine distilleerderij in de Londense wijk Bloomsbury. In 1868 het bedrijf overgedragen aan zijn zoon, Charles Waugh Tanqueray en twee jaar later gin & tonic geboren.
PAIRING:
Tanqueray Malacca Gin Marida perfect bij de toon Original Classic, sinaasappelschil, kaneel en ijs.
PROEFNOTITIES:

Uitzicht: Gezien gepresenteerd met een transparante kleur.
Neus: Rijke, intense kruiden op de neus met hints van citroenschil, piment en citroen. Bij sommige dennennaalden.
Mond: Een vleugje koriander, schillen van citrusvruchten en slice gember. Piment, gember en zwarte peper in het einde.
Alcohol Content Genève Tanqueray Malacca: 41, 3 graden
Meer zien
,

4 /5

Tanqueray Malacca Gin 1l 41. 3% Land: Engeland Inhoud: 1 liter Alcohol: 41. 3% Tanqueray Malakka Gin is een grote gin wordt opnieuw uitgebracht in 2013 en geproduceerd door Cameron Bridge Distillery uit het Verenigd Koninkrijk. Aroma: citrus, zoet, grapefruit en een beetje jenverbes. Smaak: zoet, citrus, grapefruit, bakkruiden, vanille, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Finish: lang, zoete en romige. Tanqueray Gin Malacca heerlijk bij kamertemperatuur of gekoeld, waardoor de citrusvrucht iets meer uitgesproken. Tanqueray Malakka Gin is een goede prijs voor online verkoop op Luxurious Drinks uw Europese Liquor Store.
Meer zien
,

4 /5

Tanqueray Malacca Liter Genève. Tanqueray, Engeland, 100 cl, 40
Meer zien
,

Tanqueray Malacca Litro 1L