37,21€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin te kopen op dit moment.

De distilleerderij Tarquin's heeft een Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin gecreëerd, een gin die een alcoholgraad van 38º heeft.

Kenmerken · Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Tarquin's
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 38%

Beschrijving · Tarquin's

Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin is een half-spirit framboos kleur.
 • Aroma: De neus, Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin runs met noten van rabarber sorbet, framboos, jeneverbes en kaneel.
 • Smaak: De smaak van deze jenever is fris, fruitig en kruidig, met aroma's van pijnbomen, citroen sorbet, kardemom, frambozenjam, citrus en marsepein. De finish is middellang en jam.

PRODUCER: Gin Cornish Tarquin is de naam van de distilleerderij, eigendom van Tarquin Leadbetter, die zijn eerste jenever in 2012 geproduceerd De eigenaar is een jonge ondernemer die wilde naar haar kantoor baan op te zeggen en het starten van een bedrijf van zijn eigen, waar hij kon gebruik maken van uw voorkennis Botanicals. Na wat experimenteren met verschillende Botanicals, dat een punt waar ik had 5 verschillende recepten, en wilde beginnen met het produceren ernstige geesten bereikt. Het op de markt met vijf verschillende producten gin, maar het is niet gestopt met het experimenteren met smaken en innoveren hun drankjes. De Cornish is een belangrijke geest in zijn serie limited edition gin.LAND: Verenigd Koninkrijk

Bereiding: Dit proces van Tarquins British Rhubarb & Raspberry Gin is vergelijkbaar met het vervaardigingsproces van andere gins Tarquin. London Dry Gin stijl geest wordt gedaan met behulp van een alambiek destillatieproces. Deze geest heeft 12 plantaardige producten die een dag worden toegevoegd voordat het destillatieproces. Dit zijn jeneverbes, korianderzaad, zoethout, engelwortel, lis wortel, groene kardemom, kaneel, bittere amandelen en verse sinaasappel, citroen en grapefruit schil. Viooltjes worden toegevoegd voorafgaand enkele uren te destilleren. Na destillatietemperatuur 78 ° C bereikt, wordt de geest geïsoleerd huis. De geest wordt verdund met gedemineraliseerd water veren dan Cornish en liep door een gepureerde frambozen en Rhubarbs. De maceratie proces duurt een paar uur. De geest wordt vervolgens gefilterd, om deel in te vullen, geëtiketteerd en ondertekend.

ALCOHOL: 38%

Tarquin's

Tarquin's Gedistilleerd kopen:

Dit product heeft Beoordelingen nog. Wees de eerste om te beoordelen.

Samenvatting van beoordelingen

(0 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0