Trends:

Engeland

Wight Mermaids Pink Gin

70cl

Wight Mermaids Pink Gin

46,37€
46,37€
Winkel: TheDrinkShop NL (Verenigd Koninkrijk) Estimated delivery: 7 - 10 dagen
Verzendkosten: 13,01€

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Isle Of Wight Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Engeland
De distilleerderij Isle Of Wight Distillery heeft een Wight Mermaids Pink Gin (46,37€) gecreëerd, een gin herkomstig uit Engeland en waarvan de alcoholgraad 38º is. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Wight Mermaids Pink Gin bij Drinks&Co.

Beschrijving van Wight Mermaids Pink Gin

Wight Mermaids Pink Gin

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: roze.
 • Geur: de neus is aromatisch, zacht en complex, met lichte aroma's van aardbeien en citrus gemengd met zachte tonen van jeneverbes en hints van zoete kruiden.
 • Smaak: in de mond is het zacht, verfrissend, met tonen van rijpe aardbeien, citrus en kruidige en warme kruiden, gemengd met vleugjes zeelucht.

PRODUCENT: Isle of Wight-distilleerderij. Het is de eerste en enige distilleerderij van Isle of Wight sinds 2014 en wordt gekenmerkt door de uitwerking van haar producten op een ambachtelijke, ecologische manier en met behulp van lokale ingrediënten, waardoor likeuren met een unieke stijl worden verkregen. De Wight Mermaids Pink Gin is een variatie op zijn klassieke zeemeermin-gin en biedt een roze tint en zoete accenten van aardbei-infusie van het eiland.

LAND: Engeland.

ONTWIKKELINGSGEGEVENS: Deze handgemaakte gin is gemaakt met inheemse aardbeien uit de Arreton-vallei op het eiland, die gedurende ongeveer 4 dagen in de gin worden ondergedompeld. De helft gaat naar destillatie en vervolgens opnieuw gemengd met de infusie, om de aardbeiensmaak te intensiveren en de gin zijn verfrissende aanraking te geven.Deze gin is minder zoet dan conventionele gins omdat hij geen toegevoegde suikers heeft en evenmin andere additieven bevat.

ALCOHOLISCHE RANG: 38%

Meer zien

Reviews van Wight Mermaids Pink Gin

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Wight Mermaids Pink Gin:Waarderen Wight Mermaids Pink Gin:

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: roze.Geur: de neus is aromatisch, zacht en complex, met lichte aroma's van aardbeien en citrus gemengd met zachte tonen van jeneverbes en hints van zoete kruiden.Smaak: in de mond is het zacht, verfrissend, met tonen van rijpe aardbeien, citrus en kruidige en warme kruiden, gemengd met vleugjes zeelucht.PRODUCENT: Isle of Wight-distilleerderij. Het is de eerste en enige distilleerderij van Isle of Wight sinds 2014 en wordt gekenmerkt door de uitwerking van haar producten op een ambachtelijke, ecologische manier en met behulp van lokale ingrediënten, waardoor likeuren met een unieke stijl worden verkregen. De Wight Mermaids Pink Gin is een variatie op zijn klassieke zeemeermin-gin en biedt een roze tint en zoete accenten van aardbei-infusie van het eiland.LAND: Engeland.ONTWIKKELINGSGEGEVENS: Deze handgemaakte gin is gemaakt met inheemse aardbeien uit de Arreton-vallei op het eiland, die gedurende ongeveer 4 dagen in de gin worden ondergedompeld. De helft gaat naar destillatie en vervolgens opnieuw gemengd met de infusie, om de aardbeiensmaak te intensiveren en de gin zijn verfrissende aanraking te geven.Deze gin is minder zoet dan conventionele gins omdat hij geen toegevoegde suikers heeft en evenmin andere additieven bevat.ALCOHOLISCHE RANG: 38%
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis