Trends:

Nederland

Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

50cl Inhoud

Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

14,35€
14,35€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 13 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Zuidam Distillers
Volume: 50cl Andere volumes
1L
Land: Nederland
Zuidam Distillers vervaardigt deze Zuidam Zeer Oude Genever 50cl (14,35€), een gin afkomstig uit Nederland. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Zuidam Zeer Oude Genever 50cl met 4 punten uit 5.

Omschrijving van Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Zuidam Zeer Oude Genever 50cl heeft een bruine
 • Geur: Notities van de jeneverbes, veel van vanille, karamel en eiken.
 • Mond: Grote eiken noten, toffee en karamel. Rond en harmonieus.

BIJZONDERHEDEN VAN ONTWIKKELING: Het wordt gedistilleerd uit de beste selectie van gemoute gerst, rogge en maïs. Na een week van fermentatie massa driemaal wordt gedistilleerd in een stilstaand. Na die andere tijd destillatie nog met jeneverbessen, Speciale verkozen zoethout, anijs en kruiden

ALCOHOL: 38%

PRODUCER: Zuidam Distillers

Meer zien

Reviews van Zuidam Zeer Oude Genever 50cl

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Zuidam Zeer Oude Genever 50cl:Waarderen Zuidam Zeer Oude Genever 50cl:

4 /5

Zuidam Distillers creëert nog steeds hun producten in de traditionele ambachtelijke manier. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zijn zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot de mooiste producten in onze eigen familie en gerund distilleerderij. Alle recepten zijn ontworpen door vader Fred en zoon Patrick van Zuidam.Painting met aroma's is Art.The dezelfde zorg en aandacht waarmee we onze geest creëren we geven ook de verpakking van onze brede waaier van products.We hopen dat u zult genieten van onze producten zoals we hebben genoten van het creëren van hen voor u.
Zuidam Likeuren worden nog steeds gemaakt in de traditionele ambachtelijke manier. Alle ingrediënten worden geselecteerd en verwerkt tot de mooiste producten in onze eigen familie en gerund distilleerderij. Alle recepten zijn ontworpen door vader Fred en zoon Patrick van Zuidam. Wij hopen dat u zult genieten van onze producten zoals we hebben genoten van het creëren van hen you.Next aan de standaard assortiment van 22 smaken van likeuren we produceren ook specialiteiten. Eén van onze specialiteiten is de Honey Whisky Likeur, dat is een van de eerste recepten ontworpen door Patrick van Zuidam. De inspiratie likeur is een zeer speciale likeur ontworpen in de vroege dagen van de distilleerderij door vader Fred van Zuidam en nieuw leven ingeblazen in 2000 door de zoon Patrick. De Caramel Dream likeur is een bijzonder romig genot, gemaakt van de beste verse zuivel room en echte vanille en caramel.
Meer zien
,

4 /5

Zuidam Zeer Oude Genever 0,5L 38,0% Alcohol.
Meer zien
,