Trends:

Givry

Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

75cl Inhoud
24,36€
Winkel: Lilovino NL (Frankrijk) Estimated delivery: 5 - 9 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 24 uren.
Verzendkosten: 12,80€

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Givry (Bourgogne, Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Desvignes
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%
Domaine Desvignes is de fabrikant van deze Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017 (24,36€), een wijn rode met herkomstaanduiding Givry van de oogst uit 2017 en met 13.5º alcohol. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

Producent: Domaine Desvignes

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Givry

Meer zien

Reviews van Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017:Waarderen Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 2017:

4 /5

2017 - Niet-contractuele foto. Diep robijn. Op de neus, deze wijn presenteert aroma's van rood fruit en aangename bloemige noten. Beluchting, deze wijn voelde zijn volwassenheid met de verschijning van donker fruit notities als ze volwassen worden. De smaak is zijdezacht met een zekere rondheid en zacht gevoel. Tannines zijn prima en bekleed.
final we waarnemen een lichte zure rand die een uitstekende frisheid om deze wijn geeft.
Domain Domein Desvignes: Wijnmakers van Bourgondische wijnen in de wijngaard en dorp Givry landgoed van de familie doorgegeven van vader op zoon wordt al 5 generaties in 1870 aan de voet van de heuvel in de wijngaarden, in het gehucht Poncey.
Na zijn studie aan het Lycée de Beaune wijn en diverse cursussen op verschillende bodems Bourgondiërs, Eric toegetreden tot het familiebedrijf in 1983. Met een wijn ervaring en traditionele know-how overgedragen door zijn vader, Eric hervat, dan is het alleen voor het in 1998, die betrekking heeft op tien hectare naamgeving Givry Rouge et Blanc 1er cru en het dorp. Nu, sinds januari 2016, Gautier, de zoon van Eric, werd geïnstalleerd op het veld als operator en co-manager.
Geduld, discipline, tijd, gewetensvolle manier, groeiende, beheersing en respect voor het milieu en de bodem zijn de sleutelwoorden om de wijngaarden en produceren goede druiven werken! Een wijnbereiding bestudeerd en aangepast afhankelijk van het jaar, omdat elke vintage is anders. Ons principe is om de typische wijnen van Givry, de authenticiteit van de grond te houden, ten gunste van de gehele uitdrukking en fruit smaken. Het werk begint al in de wijngaard en wij zorgen voor elk seizoen. De oogst volledig met de hand, zijn een moment van intense delen en vertrouwen tussen de teler en de plukkers, dan is het sorteren van de druiven brengt meer aan de kwaliteit. Altijd gevuld met emotie de geboorte van de toekomst vintage.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Domaine Desvignes Givry 1er Cru Clos Charlé 20172016

4/5

2016 - Niet-contractuele foto. Diep robijn. Op de neus, deze wijn geeft aroma's van rood fruit en aangename bloemige noten. Beluchting, deze wijn voelde zijn volwassenheid met de verschijning van donker fruit notities als ze volwassen worden. De smaak is zijdezacht met een zekere rondheid en zacht gevoel. Tannines zijn prima en gecoat.
final we waarnemen een lichte zure rand die uitstekende frisheid levert aan deze wijn.
Domain Domein Desvignes: Wijnmakers van de Bourgogne wijnen in de wijngaard en dorp Givry landgoed van de familie doorgegeven van vader op zoon wordt al 5 generaties in 1870 aan de voet van de heuvel in de wijngaarden, in het gehucht Poncey.
Na zijn studie aan de School of Beaune wijn en diverse cursussen op verschillende terroirs Bourgondiërs, Eric toegetreden tot het familiebedrijf in 1983. Met een wijn ervaring en traditionele know-how overgedragen door zijn vader, Eric hervat, dan is het alleen voor het in 1998, die betrekking heeft op tien hectare naamgeving Givry Rouge et Blanc 1er cru en het dorp. Nu, sinds januari 2016, Gautier, de zoon van Eric, werd geïnstalleerd op het veld als operator en co-manager.
Geduld, discipline, tijd, gewetensvolle manier, groeiende, beheersing en respect voor het milieu en de bodem zijn de sleutelwoorden om de wijngaarden te werken en produceren goede druiven! Een wijnbouw bestudeerd en aangepast afhankelijk van het jaar, omdat elke vintage is anders. Ons principe is om de typische wijnen van Givry, de authenticiteit van de grond te houden, ten gunste van de gehele uitdrukking en fruit smaken. Het werk begint al in de wijngaard en wij zorgen voor elk seizoen. De oogst volledig met de hand, zijn een moment van intense delen en vertrouwen tussen de teler en de plukkers, dan is het sorteren van de druiven brengt meer aan de kwaliteit. Altijd gevuld met emotie de geboorte van de toekomst vintage.
Meer zien
LilleAuxVins Arthur