Trends:

Italië

Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl

50cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Grappa (Gedistilleerd)
Producent: Nonino
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 45%
Land: Italië
Vervaardigd door Nonino, Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl (110,00€) is een grappa vervaardigd in Italië met 45º alcohol. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Omschrijving van Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl

Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Crystal.
 • Neus: bijzonder aromatische toetsen van cranberry en bessen.
 • Smaak: Elegant en persistent.

PRODUCER: Nonino Distillatori in Friuli.

Italië.

DETAILS VAN DE VERWERKING:, bereid uit geselecteerde draf van druiven Fragola. ambachtelijke ladingsgewijze destillatie kop en staart gesneden koperen ketels.

ALCOHOL: 45%

Meer zien

De producent

Nonino

Nonino

Het is een van de beroemdste Italiaanse distilleerderijen ter wereld, een waar symbool van traditie, kwaliteit en prestige. Het werd gesticht door Orazio Nonino in 1897, toen hij, na jaren van ambulante activiteit met een alambiek op wielen, zijn hoofdkantoor vestigde in Percoto, in Friuli Venezia Giulia, niet ver van Udine. Al meer dan 120 jaar is het bedrijf in handen gebleven van de familie Nonino, die in haar lange geschiedenis met toenemend succes is geslaagd in het vervullen van een belangrijke missie: het brengen van Italiaanse grappa de wereld in transformeert ze van rustieke en boerse distillatie naar nobele en prestigieuze brandewijn. , van traditioneel dagelijks product tot luxegoederen voor belangrijke gelegenheden.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl:Waarderen Grappa Monovitigno Fragolino Cru Nonino 50cl:

4 /5

Voordat proeven, moet Grappa worden toegestaan ​​om te rusten in het glas voor een aantal minuten: bij blootstelling aan zuurstof de parfums worden versterkt en de neus / gehemelte harmonie is geperfectioneerd.
Meer zien
,