Trends:

Grappa

La Grappa di Barbera Linea Graduata Sibona 50cl

50cl

23,05€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Grappa (Gedistilleerd)
Producent: Distilleria Sibona
Volume: 50cl
Druiven: Barbera
Land: Italië
Distilleria Sibona biedt ons deze La Grappa di Barbera Linea Graduata Sibona 50cl , een grappa uit Italië.

Bereiding van La Grappa di Barbera Linea Graduata Sibona 50cl

La Grappa di Barbera Linea Graduata Sibona 50cl (Barbera)

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Dit distillaat highlights de gele Pale stro neigend naar amber.
  • Neus: Emana krachtige en intense parfum. Uitgesproken, met een duidelijke erkenning van het ras. De geur die naar voren komt is van hooi, droog gras, stof, ontbijtgranen en enkele diepe fruitige noten en ook een aantal leuke citrus. Na verloop van tijd, ze ontwikkelen romige noten met hints van vanille van eikenhout veroudering. Zwarte thee met een bloemige noot en sommige zwarte vruchten. Droog en zeer goed in balans. Met een vleugje van de natuurlijke organische stof.
  • Smaak: De smaak is droog, rijp met de juiste kracht en harmonieën, met een lange afdronk en smaak arenoso.Se noot hooi en droog gras in wezen, evenals een aantal maagdelijke eikenhout. Het bevat een tonic bitterheid.

PRODUCER: Sibona Distillery.

LAND: Cuneo (Piemonte, Italië).

DETAILS VAN BEREIDING De destillatie werd geïnitieerd door middel van een kleine stoommachine, dat vervolgens maakte plaats voor koperen ketels. Het afvallen is vers bij aankomst op de distilleerderij functie waarmee u zelfs pak de geuren en smaken van de oogst van de zorgvuldige selectie van de beste afvallen in het gebied gedistilleerd. Grappa bereikt zijn hoge typische karakter en adel door destillatie; Ook aanpassing en onderhoud van het systeem door een lange periode van veroudering (voornamelijk vat), naast de grappa zacht en aangenaam kan zijn aroma en complexiteit verder te verrijken.

ALCOHOL: heeft tussen 40 en 42% alcohol

Meer zien

Reviews van La Grappa di Barbera Linea Graduata Sibona 50cl

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Andere producten van dezelfde distilleerderij