Trends:

Italië

Nonino Monovitigno Picolit 50cl

50cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Grappa (Gedistilleerd)
Producent: Nonino
Volume: 50cl
Land: Italië
Nonino is de fabrikant van Nonino Monovitigno Picolit 50cl (110,00€), een grappa afkomstig uit Italië. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Nonino Monovitigno Picolit 50cl met 4 punten uit 5.

Beschrijving van Nonino Monovitigno Picolit 50cl

Nonino Monovitigno Picolit 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Nonino Monovitigno Picolit is kristal 50cl
 • Neus: de neus herinnert aan een bijenkorf vol met honing, is het duidelijk de geur van acacia bloemen, rijpe kweeperen
 • Mond: bevestigt duidelijk geuren, in aanvulling op de smaak van knapperig brood. Hardnekkig.

Processor: Nonino

Meer zien

De producent

Nonino

Nonino

Het is een van de beroemdste Italiaanse distilleerderijen ter wereld, een waar symbool van traditie, kwaliteit en prestige. Het werd gesticht door Orazio Nonino in 1897, toen hij, na jaren van ambulante activiteit met een alambiek op wielen, zijn hoofdkantoor vestigde in Percoto, in Friuli Venezia Giulia, niet ver van Udine. Al meer dan 120 jaar is het bedrijf in handen gebleven van de familie Nonino, die in haar lange geschiedenis met toenemend succes is geslaagd in het vervullen van een belangrijke missie: het brengen van Italiaanse grappa de wereld in transformeert ze van rustieke en boerse distillatie naar nobele en prestigieuze brandewijn. , van traditioneel dagelijks product tot luxegoederen voor belangrijke gelegenheden.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Nonino Monovitigno Picolit 50cl

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Nonino Monovitigno Picolit 50cl:Waarderen Nonino Monovitigno Picolit 50cl:

4 /5

Destilleren van de huiden van gezonde druiven, geselecteerd op basis van verschillende factoren, zoals de exclusiviteit van Ia geografisch gebied, de oriëntatie van de wijngaard, plantificación systeem, etc. De zeldzaamheid en kostbaarheid te benadrukken, zijn snoepgoed met de hand gemaakt, met behulp van handgeblazen flesjes en bottelen met balgen, singulier verpakt met verzilverde plug voor Picolit en koper of messing voor de andere rassen.
Grondstof: geselecteerde verse afvallen van een enkele variëteit. Distillatie: discontinue stoom alembic. Afstuderen:. 50% Vol Presentatie: Case 1 eenheid
Te voeren produkt
TIJD: 1 Week
Meer zien
,

4 /5

Aristocratische en kristallijn, geur herinnert aan een bijenkorf vol met honing, is het duidelijk de geur van acacia bloemen, rijpe kweeperen. Duidelijk bevestigd in de mond geuren, naast de smaak knapperig brood. Hardnekkig.
Meer zien
,