Trends:

Grignolino del Monferrato Casalese

Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Grignolino del Monferrato Casalese (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: Tenuta Migliavacca
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018 (14,25€) uit de wijnkelders van Tenuta Migliavacca is een wijn rode met herkomstaanduiding Grignolino del Monferrato Casalese met geoogste druiven van 2018. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018

Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Licht rood-oranje en licht door het glas.
 • Neus: losse teugel naar een bloemengeur en aantrekkelijke kruidige geur.
 • Mond: De smaak is intrigerend. Hij overwint de mond met zijn grote drinkbaarheid en matig alcoholgebruik.

APPELLATIE: Grignolino del Monferrato Casalese

WIJNGAARD: Migliavacca Holding wind behoort tot de familie van de jaren '60 en is gelegen in San Giorgio Monferrato, in de provincie van Alexandrië. De oprichter, Louis Breeze, was één van de eerste Italiaanse wijnproducenten aan de principes van biodynamische filosofie in de wijngaarden en graanproductie van toepassing. Zijn werk wordt uitgevoerd met passie door latere generaties, met behoud van dezelfde toewijding aan het werk en de tradities van het verleden. Wijngaarden, ondergedompeld in een unieke terroir en omgeven door bloemen en graanvelden, bestaan ​​voornamelijk uit Barbera, Grignolino en Freisa.

GRAPES: 100% Grignolino.

VEROUDERING: de leeftijd van zes maanden in eiken en roestvrij staal.

VOORVOORBEREIDING: Na handmatig druivenplukmachine en selectie van de beste druiven, fermentatie begint in inheemse gist, zonder toevlucht te nemen tot filtratie, in eiken vaten 70 Chestnut. Zowel de ontwikkeling van gebottelde wijn die plaatsvindt in het bedrijf.

WIJNSUGGESTIE: Deze wijn gaat met rood vlees goddelijk caôda nat en vleeswaren.

SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Reviews van Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018:Waarderen Tenuta Migliavacca Grignolino del Monferrato Casalese Casalese 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Licht rood-oranje en licht door het glas.Neus: losse teugel naar een bloemengeur en aantrekkelijke kruidige geur.Mond: De smaak is intrigerend. Hij overwint de mond met zijn grote drinkbaarheid en matig alcoholgebruik.APPELLATIE: Grignolino del Monferrato CasaleseWIJNGAARD: Migliavacca Holding wind behoort tot de familie van de jaren '60 en is gelegen in San Giorgio Monferrato, in de provincie van Alexandrië. De oprichter, Louis Breeze, was één van de eerste Italiaanse wijnproducenten aan de principes van biodynamische filosofie in de wijngaarden en graanproductie van toepassing. Zijn werk wordt uitgevoerd met passie door latere generaties, met behoud van dezelfde toewijding aan het werk en de tradities van het verleden. Wijngaarden, ondergedompeld in een unieke terroir en omgeven door bloemen en graanvelden, bestaan ​​voornamelijk uit Barbera, Grignolino en Freisa.GRAPES: 100% Grignolino.VEROUDERING: de leeftijd van zes maanden in eiken en roestvrij staal.VOORVOORBEREIDING: Na handmatig druivenplukmachine en selectie van de beste druiven, fermentatie begint in inheemse gist, zonder toevlucht te nemen tot filtratie, in eiken vaten 70 Chestnut. Zowel de ontwikkeling van gebottelde wijn die plaatsvindt in het bedrijf.WIJNSUGGESTIE: Deze wijn gaat met rood vlees goddelijk caôda nat en vleeswaren.SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL: 12,5%
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis