Trends:

Irpinia

Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017

75cl

11,90€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Irpinia (Campania, Italië)
Wijnkelder: Mastroberardino
Volume: 75cl
Druiven: Aglianico
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%
Mastroberardino produceert deze Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017 , een wijn rode met herkomstaanduiding Irpinia op basis van druivensoort aglianico uit 2017 en met 13.5º alcohol. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017

Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017 (Aglianico)

Producent: Mastroberardino

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Irpinia

druiven: Aglianico

Meer zien

Het wijnhuis

Mastroberardino

Wijnkelder van uitzonderlijk belang, voor sommigen die synoniem zijn aan dezelfde Campania en zijn unieke charme, heeft die van de familie Mastroberardino altijd de beste techniek en passie, grote aantallen en kwaliteit weten te combineren. Een bedrijf waarvan de registratie in het handelsregister van de provincie Avellino dateert uit 1878 en sindsdien de grote waarden van het Irpinia-grondgebied heeft beschermd en verspreid zonder ooit te wijken voor de mode van het moment en inderdaad voort te gaan op het pad dat door de oprichters is getraceerd. De historische site is gelegen in Atripalda, in het hart van de belangrijkste klokbenamingen, maar de meer dan 200 hectare aan wijngaarden zijn verdeeld in luipaardvelden in enkele van de meest populaire gebieden van de regio. Mastroberardino kan zelfs bogen op de uitstekende productie van alle belangrijkste variëteiten van Campania, van Aglianico tot Fiano en tot het Grieks. Van de falanghina tot de piedirosso en tot de vossestaart. Wijnstokken die zelfs na vele jaren wijnen van grote dikte kunnen aanbieden, flessen die Mastroberardino met een unieke verzorging bewaart.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017

4

4 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017:Waarderen Mastroberardino Aglianico Redimore Irpinia 2017:

4 /5

Aglianico Redimore omhullende en warme profiel, gedurende 12 maanden in eiken vaten. Pleasant van bessen, zoete specerijen en geroosterde nuances verrijkte een intense en strutturatto lichaam, met zachte, zoete tannines en een lange afdronk.
Meer zien
,

4 /5

Voor de complexiteit en elegantie, het Redimore van Mastroberardino is een wijn die de moeite waard de afzonderlijke vermelding van is. Zonder de hogere betalen (hoewel nog steeds heel redelijk, in vergelijking met de prijzen van sommige wijnen uit verder naar het noorden) prijs voor Taurasi, deze wijn toont de kenmerken van dat alles is groot over Aglianico; zijn prachtige rood en zwart fruit, de nuances van kruiden en rook, allemaal in evenwicht gehouden door de meest elegante van de structuren. Echt een wijn te proeven.
Meer zien
,

4 /5

Irpinia Aglianico DOC Redimore het historische bel Mastroberardino wijnmakerij is een grote rode vrucht van de wijnstokken geteeld op het landgoed Mirabella Eclano, Irpinia Aglianico DOC. Dit label is het resultaat van een zorgvuldige werk van herstel en selectie van oude klonen van Aglianico van een wijngaard van honderd jaar oud. Een rode met veel lange levensduur, zoals die er uit druiven Aglianico druiven. Na het oogsten met de hand aan het einde van oktober worden de druiven genomen om de kelder, volg dan een rode vinificatie gevolgd door een lange maceratie op de huid, na de Irpinia Aglianico DOC Redimore is voor een jaar in eiken leeftijd eik, waarna het gebotteld. Alvorens op de markt, ook al rijp voor zes maanden glas wordt geplaatst. Het resultaat is een label van het complex boeket, bijzonder aromatische en omhullende. Een goed gestructureerde wijn, met een dieprode, full-sip en een lange persistentie. Probeer het eens.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis