Trends:

Isonzo

Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015

75cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Isonzo (Friuli, Italië)
Wijnkelder: Lis Neris
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%
Lis Neris presenteert ons deze Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015 (504,48€), een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Isonzo met geselecteerde chardonnay druiven uit 2015 en met 13.5º alcoholgehalte. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015

Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015 (Chardonnay)

Producent: Lis Neris

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Isonzo

druiven: Chardonnay

Meer zien

Het wijnhuis

Lis Neris

Lis Neris

De realiteit is een van de meest fascinerende en dynamische niet alleen van de Isonzo, Lis Neris heeft zich in de loop van de tijd kunnen vestigen dankzij een talent dat waarschijnlijk uniek is in het feit dat het niet alleen zijn territorium en zijn historische variëteiten kan lezen, maar ook verschillende stijlen en wijnstokken, waarbij elke keer wordt gecentreerd het schot. De verdienste is alles van Alvaro Pecorari, eigenaar en ziel van deze belangrijke wijnmakerij. We zijn in Gorizia, een van de meest fascinerende en controversiële grenssteden van Europa. Een plek die, dankzij een unieke culturele smeltkroes, in staat is om producten met een geweldig karakter uit te drukken. Als het waar is dat de wortels van Lis Neris zinken in de voorgaande vier generaties, is het ook waar dat het jaar van het keerpunt in 1981 was, toen een nieuwe productie-mentaliteit vorm begon te krijgen, gericht op het bereiken van een hogere kwaliteit, echte leitmotiv van elke wijn door Alvaro Pecorari.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015:Waarderen Lis Neris Jurosa Chardonnay 2015:

4 /5

Lis Neris met een intens stro gele kleur met gouden reflecties, op de neus het een olfactorische profiel van grote charme, bestaande uit noten van rijpe abrikoos, hooi, boter, vla uitdrukt. Een mineraal toon opent naar een volledige, zeer fijne smaak, gekenmerkt door een zekere zuurgraad en een besloten zachtheid. Evenwichtig, rijk en bevredigend, het sluit met een unieke afwerking voor persistentie.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Lis Neris Jurosa Chardonnay 20152009

4/5

Ik dronk het met mijn beste vriend.
De Lis Neris Chardonnay Jurosa heeft een diepe strogele kleur. Geuren van witte bloemen: jasmijn, lelies .... Goede smaak en een lange nasmaak.
Wij aten het met pasta en zeevruchten.
Meer zien
Devoss Meulmans
Lis Neris Chardonnay Jurosa 2009