Trends:

Jams

Kaas Delight Abrikoos en komijn 130g

3,96€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Komijn en Apricot Delight 130g Kaas is een delicatessenwinkel product. Pairing: Abrikoos en Comino -> Zachte kaas (Camembert / Brie). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten. PRODUCER:

Bereiding van Kaas Delight Abrikoos en komijn 130g

Kaas Delight Abrikoos en komijn 130g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Komijn en Apricot Delight 130g Kaas is een delicatessenwinkel product. Pairing: Abrikoos en Comino -> Zachte kaas (Camembert / Brie). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.

PRODUCER:

Meer zien

Reviews van Kaas Delight Abrikoos en komijn 130g

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kaas Delight Abrikoos en komijn 130g:Waarderen Kaas Delight Abrikoos en komijn 130g:

4 /5

Pairing: Abrikoos en Comino -> Zachte kaas (Camembert / Brie). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.
Meer zien
,

Delicia Quesos Albaricoque y Comino 130Gr