Trends:

Jams

Kaas Delight Anijs en Framboos 130g

3,96€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kaas en Raspberry Delight 130g Anijs is een delicatessenwinkel product. Pairing: Framboos en ster anijs -> Zachte kazen (Vacherin / Epoisses). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten. PRODUCER: Belberry

Bereiding van Kaas Delight Anijs en Framboos 130g

Kaas Delight Anijs en Framboos 130g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kaas en Raspberry Delight 130g Anijs is een delicatessenwinkel product. Pairing: Framboos en ster anijs -> Zachte kazen (Vacherin / Epoisses). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.

PRODUCER: Belberry

Meer zien

Reviews van Kaas Delight Anijs en Framboos 130g

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kaas Delight Anijs en Framboos 130g:Waarderen Kaas Delight Anijs en Framboos 130g:

4 /5

Pairing: Framboos en ster anijs -> Zachte kazen (Vacherin / Epoisses). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.
Meer zien
,

Delicia Quesos Frambuesa y Anís 130Gr