Kaas Delight Rabarber en Muscat 130g

Belberry (Jams)

3,96€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Kaas Delight Rabarber en Muscat 130g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Kaas Delight 130g rabarber en Muscat is een delicatessenwinkel product. Pairing: Rabarber en Muscat -> Harde kaas (Manchego / Geit). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry

Beschrijving · Belberry

Kaas Delight Rabarber en Muscat 130g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Kaas Delight 130g rabarber en Muscat is een delicatessenwinkel product. Pairing: Rabarber en Muscat -> Harde kaas (Manchego / Geit). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.

PRODUCER:

Belberry

Meer meningen over Kaas Delight Rabarber en Muscat 130g

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4 /5

Delicia Quesos Ruibarbo y Moscatel 130Gr

Pairing: Rabarber en Muscat -> Harde kaas (Manchego / Geit). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Jams