Trends:

Jams

Kaas Delight Vijgen en zwarte peper 130 g

3,96€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Vijgen en kaas Delight 130g Black Pepper is een delicatessenwinkel product. Pairing: Vijgen en zwarte peper -> Blauwe kaas (Roquefort / Stilton). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten. PRODUCER: Belberry

Bereiding van Kaas Delight Vijgen en zwarte peper 130 g

Kaas Delight Vijgen en zwarte peper 130 g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Vijgen en kaas Delight 130g Black Pepper is een delicatessenwinkel product. Pairing: Vijgen en zwarte peper -> Blauwe kaas (Roquefort / Stilton). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.

PRODUCER: Belberry

Meer zien

Reviews van Kaas Delight Vijgen en zwarte peper 130 g

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kaas Delight Vijgen en zwarte peper 130 g:Waarderen Kaas Delight Vijgen en zwarte peper 130 g:

4 /5

Pairing: Vijgen en zwarte peper -> Blauwe kaas (Roquefort / Stilton). Fruit en kaas zijn een perfecte combinatie. Elke kamer heeft een eigen karakter, maar samen, heel subtiel, bijna gastronomische smaken worden bereikt. Deze confit zijn minder zoet dan de traditionele jam, kaas en bijbehorende verschillende capaciteit, een verrassende wending die zal zorgen voor ons succes in de voorkant van onze gasten.
Meer zien
,

Delicia Quesos Higos y Pimienta Negra 130Gr