Mandarin Marmelade 225g

Belberry (Jams)

4,90€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Mandarin Marmelade 225g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Mandarijn Marmelade 225g onderscheidt zich door de zorgvuldig gekozen selectie van fruit die afkomstig zijn uit Marokko. Zaadloze Satsuma mandarijn kan slechts een van de rassen van mandarijnen in de wereld, maar staat bekend als de lekkerste van allemaal. Geteeld in... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry

Beschrijving · Belberry

Mandarin Marmelade 225g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Mandarijn Marmelade 225g onderscheidt zich door de zorgvuldig gekozen selectie van fruit die afkomstig zijn uit Marokko. Zaadloze Satsuma mandarijn kan slechts een van de rassen van mandarijnen in de wereld, maar staat bekend als de lekkerste van allemaal. Geteeld in Marokko, deze vrucht verkleind Royal Marmalade geeft een zoete en delicate smaak.

PRODUCER: Belberry

Belberry

Meer meningen over Mandarin Marmelade 225g

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4 /5

Mermelada de Mandarinas 225Gr

De Belberry mandarijn marmelade onderscheiden door de zorgvuldig gekozen selectie van fruit die afkomstig zijn uit Marokko. Zaadloze Satsuma mandarijn kan slechts een van de rassen van mandarijnen in de wereld, maar staat bekend als de lekkerste van allemaal. Geteeld in Marokko, deze vrucht verkleind Royal Marmalade geeft een zoete en delicate smaak.
Sibaritia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Mermelada de Mandarinas 225Gr

De Belberry mandarijn marmelade onderscheiden door de zorgvuldig gekozen selectie van fruit die afkomstig zijn uit Marokko. Zaadloze Satsuma mandarijn kan slechts een van de rassen van mandarijnen in de wereld, maar staat bekend als de lekkerste van allemaal. Geteeld in Marokko, deze vrucht verkleind Royal Marmalade geeft een zoete en delicate smaak. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Jams