Trends:

Jams

Mango en Passion Fruit Jam 215g

4,42€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry
De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden. De ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Bereiding van Mango en Passion Fruit Jam 215g

Mango en Passion Fruit Jam 215g

De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

De ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Meer zien

Reviews van Mango en Passion Fruit Jam 215g

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mango en Passion Fruit Jam 215g:Waarderen Mango en Passion Fruit Jam 215g:

4 /5

Onze traditionele jams worden gekookt in een open ketel. De verfijnde smaak wordt verkregen door het Koninklijk Domein van het gebruik van 55% van hoge kwaliteit fruit en de fijnste suikers. Waar nodig natuurlijke appel pectine toegevoegd. Het conserveringsproces vindt plaats op een natuurlijke manier, door autopasteurization.
Meer zien
,

Mango and Passion Fruit Jam 215g