Marmelade van gember 340g

Wilkin & Sons (Jams)

4,82€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Marmelade van gember 340g te kopen op dit moment.

Vandaag de dag, de boerderijen te dekken 850 acres. Dat is genoeg land voor ongeveer 300 cricket plaatsen, of 450 honkbal terrein. Naarmate er meer geïmporteerd fruit beschikbaar komen en fruit seizoenen verlengd, zijn Engels boeren af ​​te stappen van fruit tot meer lucratieve gewassen. Wilkin... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Wilkin & Sons

Beschrijving · Wilkin & Sons

Marmelade van gember 340g

Vandaag de dag, de boerderijen te dekken 850 acres. Dat is genoeg land voor ongeveer 300 cricket plaatsen, of 450 honkbal terrein. Naarmate er meer geïmporteerd fruit beschikbaar komen en fruit seizoenen verlengd, zijn Engels boeren af ​​te stappen van fruit tot meer lucratieve gewassen. Wilkin and Sons neem een ​​tegenovergestelde mening, groeit meer fruit bij Tiptree dan ooit tevoren. Het kost meer, maar de controle die het geeft ons dan kwaliteit is de premie waard.

Aardbeien zijn slechts een voorbeeld van Tiptree denken: moderne rassen kunnen meer consistente vorm, grootte en kleur, maar Tiptree aardbeien worden gekweekt voor hun smaak en textuur. Tiny, intens van smaak Little Scarlets worden volledig geteeld op de 'Tiptree' boerderijen en altijd vers gebruikt binnen enkele uren na het plukken. Wilkin and Sons is misschien wel de enige grootschalige telers van deze prachtige aardbei overal in de wereld.

Wilkin & Sons

Wilkin & Sons Gourmet kopen:

Meer meningen over Marmelade van gember 340g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.55

4 /5

Ginger Conserve 340G

Een ongewone besparen met een levendige smaak. Australische gember wordt gebruikt als het biedt de beste smaak en de heerlijke textuur wordt gemaakt door de kleine zachte stukjes fruit.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Jams