Trends:

Mrs Bridges Jams Collection

Mrs Bridges Jams Collection

9,50€
9,50€
Winkel: Degustam (Spanje) Estimated delivery: 4 - 5 dagen
Verzendkosten: 31,00€

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
PRODUCT BESCHRIJVING: Heerlijke jam Mrs. Bridges presenteerde een selectie van zes van zijn bijzondere smaken om al de zoetheid en de smaak van het fruit te genieten. In dit pakket kunt u de meest geprezen smaken van dit merk te vinden; zoals frambozen jam, aardbei, sinaasappel, grapefruit, en de nieuwste smaak, sinaasappel met gember. PRODUCER: Mrs. Bridges. EXTRA INFORMATIE: Deze prestigieuze merk is de leider als het gaat met de hand gemaakte jam, omdat de productie is 100% natuurlijk, met behulp van de lekkerste vruchten en pure suiker. Ter voorbereiding, Mrs. Bridges kook je vastloopt in open containers bij hoge temperaturen en dit is voorstander van het behoud van smaken en aroma's. Met deze selectie van jam u kunt genieten van de beste combinaties en geven een extra vleugje snacks of ontbijt.

Omschrijving van Mrs Bridges Jams Collection

Mrs Bridges Jams Collection

PRODUCT BESCHRIJVING: Heerlijke jam Mrs. Bridges presenteerde een selectie van zes van zijn bijzondere smaken om al de zoetheid en de smaak van het fruit te genieten. In dit pakket kunt u de meest geprezen smaken van dit merk te vinden; zoals frambozen jam, aardbei, sinaasappel, grapefruit, en de nieuwste smaak, sinaasappel met gember.

PRODUCER: Mrs. Bridges.

EXTRA INFORMATIE: Deze prestigieuze merk is de leider als het gaat met de hand gemaakte jam, omdat de productie is 100% natuurlijk, met behulp van de lekkerste vruchten en pure suiker. Ter voorbereiding, Mrs. Bridges kook je vastloopt in open containers bij hoge temperaturen en dit is voorstander van het behoud van smaken en aroma's. Met deze selectie van jam u kunt genieten van de beste combinaties en geven een extra vleugje snacks of ontbijt.

Meer zien

Reviews van Mrs Bridges Jams Collection

3.5

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mrs Bridges Jams Collection:Waarderen Mrs Bridges Jams Collection:

3.5 /5

Meer zien
,

Heerlijk