Raspberry Jam 225g

Belberry (Jams)

4,35€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Raspberry Jam 225g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Raspberry Jam 225g is een hoge kwaliteit jam. De heerlijke smaak van frambozen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry

Beschrijving · Belberry

Raspberry Jam 225g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Raspberry Jam 225g is een hoge kwaliteit jam. De heerlijke smaak van frambozen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

PRODUCER: Belberry

Belberry

Meer meningen over Raspberry Jam 225g

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4 /5

Confitura de Frambuesas 225Gr

De heerlijke smaak van frambozen jam Belberry wordt verkregen met behulp van een 55% hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.
Sibaritia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Confitura de Frambuesas 225Gr

De heerlijke smaak van frambozen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nD.O. ig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Jams