Trends:

Jams

Sugar Free 4 Fruit Jam 225g

5,47€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: 4 Jam Fruit Suiker 225g is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid volgens de traditionele methoden voor 100gr.de 55gr.de fruit jam en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. PRODUCER: Belberry

Bereiding van Sugar Free 4 Fruit Jam 225g

Sugar Free 4 Fruit Jam 225g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

4 Jam Fruit Suiker 225g is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid volgens de traditionele methoden voor 100gr.de 55gr.de fruit jam en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

PRODUCER: Belberry

Meer zien

Reviews van Sugar Free 4 Fruit Jam 225g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sugar Free 4 Fruit Jam 225g:Waarderen Sugar Free 4 Fruit Jam 225g:

4 /5

De jam zonder toegevoegde suiker is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid volgens de traditionele methoden voor 100gr.de 55gr.de fruit jam en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.
Meer zien
,

Confitura de 4 Frutas Sin Azúcar 225Gr

4 /5

De jam zonder toegevoegde suiker is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid op traditionele wijze met 55gr. fruit per 100g. zoetwaren en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.
Meer zien
,

Confitura de 4 Frutas Sin Azúcar 225Gr