• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18h
 • Winkelwagen

Sugargatis Sevilla Orange marmelade 225g

Belberry (Jams)

5,47€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Sugargatis Sevilla Orange marmelade 225g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Jam Sevilla sinaasappelen 225g Suiker is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid volgens de traditionele methoden voor 100gr.de 55gr.de fruit jam en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry

Beschrijving · Belberry

Sugargatis Sevilla Orange marmelade 225g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Jam Sevilla sinaasappelen 225g Suiker is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid volgens de traditionele methoden voor 100gr.de 55gr.de fruit jam en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

PRODUCER: Belberry

Belberry

Meningen

opinie wordt benadrukt over Sugargatis Sevilla Orange marmelade 225g

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Confitura de Naranjas de Sevilla Sin Azúcar 225Gr

De jam zonder toegevoegde suiker is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid volgens de traditionele methoden voor 100gr.de 55gr.de fruit jam en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

Meer meningen over Sugargatis Sevilla Orange marmelade 225g

Sibaritia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Confitura de Naranjas de Sevilla Sin Azúcar 225Gr

De jam zonder toegevoegde suiker is ideaal voor diabetici en mensen die willen suiker te verminderen. Deze jam wordt bereid op traditionele wijze met 55gr. fruit per 100g. zoetwaren en suiker wordt vervangen door mannitol. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Jams