• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18h
 • Winkelwagen

Vijgen Jam 225g

Belberry (Jams)

4,35€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Vijgen Jam 225g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Vijgen jam is een jam 225g uitstekende kwaliteit. De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry

Beschrijving · Belberry

Vijgen Jam 225g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Vijgen jam is een jam 225g uitstekende kwaliteit. De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

PRODUCER: Belberry

Belberry

Meningen

opinie wordt benadrukt over Vijgen Jam 225g

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Confitura de Higos 225Gr

De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

Meer meningen over Vijgen Jam 225g

Sibaritia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Confitura de Higos 225Gr

De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nD.O. ig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Jams