Trends:

Jams

Vijgen Jam 225g

4,35€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Jams (Gourmet)
Producent: Belberry
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Vijgen jam is een jam 225g uitstekende kwaliteit. De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. PRODUCER: Belberry

Bereiding van Vijgen Jam 225g

Vijgen Jam 225g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Vijgen jam is een jam 225g uitstekende kwaliteit. De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.

PRODUCER: Belberry

Meer zien

Reviews van Vijgen Jam 225g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Vijgen Jam 225g:Waarderen Vijgen Jam 225g:

4 /5

De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nodig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden.
Meer zien
,

Confitura de Higos 225Gr

4 /5

De heerlijke smaak van vijgen jam Belberry wordt verkregen met behulp van 55% van hoge kwaliteit fruit en de beste kristalsuiker. Indien nD.O. ig, wordt natuurlijke appel pectine toegevoegd om de smaak van vruchten verbeteren. Het conserveringsproces van nature voorkomt, door pasteurisatie, en het resultaat is een intense smaak en onderscheiden. De oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. Later, als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.
Meer zien
,

Confitura de Higos 225Gr